Monday, April 02, 2012

Baju Nikah dah siap !

Assalammualaikum semua =)

Haritu rina ada hantar baju nikah pada seorang tailor ni
dia ni memang sangatttt busy ok!
delay 1 bulan kot nak siapkan baju ni
stress!

tapi akhirnya, malam ni dia hantar baju tu
dan bila rina pakai
terusssssssssss jatuh cinta!
ya Alllahhh cantiknya baju ni! hihi

actually, typical baju nikah je tapi bila dapat kat diri sendiri rasa macam nak tidur pakai baju tu, boleh? =P

ni teaser baju tu =)



memang sengaja tak bagi clear =P

tapi kan.. too simple for me
rina tak suka simple sangat..rina suka sweeet cute macam tu, poyo
so rina akan tambah something kat baju ni *rahsia* =P

alhamdulillah sebab 1st fitting terus ok =)

jadi boleh proceed to the next step ^__^



10 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Gie 2/4/12 9:53 PM  

Wow. Besnye... Lme x rina tmpah

miss jue 2/4/12 10:20 PM  

rina buat kurung moden ke? kain chiffon beaded kan?

boleh tak kalau jue nk tahu berapa harga rina tempah? kalau tak boleh exact value pun, maybe bagi range harga.

tgh cari tailor juga niii

Rina Lia (◕‿◕)✿ 2/4/12 10:28 PM  

@gie : lama gaklaa...dalam sebulan

@miss jue : a ahh..tak tahu harga lagi...nanti baju2 lain siap baru byr sekaligus...tailor rina ni kata dia tak amik baju kat org luar...dia busy sgt katanye..die amik rina sebab die anak kepada kawan mak :)

CikPuan Azizah 3/4/12 3:06 AM  

nampak dah bagus tu...confirm meletop..t review tau tau!

dilla nadila 3/4/12 8:55 AM  

Alhamdulillah la dah setel baju nikah rina...
Diela punye pun da siap tapi still x pegi amek kat tailor or fitting lg...busy sikit.Plus atok baru pas meninggal..
Rina, nak mintak tlg sikit boleh?
http://kimpalkasihduke.blogspot.com/2012/04/need-help-from-friends.html

Harap xmenyusahkan rina la

choclairissa@intan marliana 3/4/12 10:48 AM  

canteknyee..labuci2 smp ke lengan tu~ :)

Anonymous,  14/4/12 8:27 AM  

rinaa nak tanya.saya dah terbeli kain chiffon beaded.bila tengok balik cam simple sangat pulak.ada x acara lain nak bagi xnmpak simple sgt?kalau tmbah crytal or pearls beaded sesuai x dgn kain chiffon beaded?

-Nabillah-

Rina Lia (◕‿◕)✿ 14/4/12 11:35 PM  

tq friends ;)

Nabilla : dear...camne rina nak direct msg u ni hehe..mungkin tambah 3d flower...cuba tanya kak lija, cakap ngan dia, rina suruh tanya camne nak buat..:)

http://non-cinderella-story.blogspot.com/

Anonymous,  16/4/12 10:54 AM  

oO okay3 thanks rina :)

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top