Monday, April 30, 2012

Surau AlHijrah - Tempat Majlis Pernikahan saya nanti, InsyaAllah





InsyaAllah surau yang baru buat ini akan menjadi tempat saya dinikahkan nanti =)

for those yang tak tahu, rina tinggal di rumah flat, jadi ruang tu agak sempit lah kalau nak buat majlis di rumah.
tapi mak taknak buat di masjid since jauh dari rumah.
so mak pilih surau ni. surau ni betul betul sebelah blok rumah saya =)
baru je siap minggu lepas.
may I'll be the first yang bernikah di sini hehe

insyaAllah..
semoga dipermudahkan..
aminn

5 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Ibnu Musa 30/4/12 7:18 PM  

Assalamualaikum wbt,insyaAllah kawe sapa..dekat je tu nge umah kawe.ngeh3

shark 30/4/12 8:08 PM  

tahniah..
kira kamu ler yg rasmi surau tu nnti yer.
hehe
harap suma bjalan lancar:)

koktel,  30/4/12 10:06 PM  

tahniah la rina..huhu..

Rina Lia (◕‿◕)✿ 1/5/12 8:19 AM  

qumat : wsalam...hehe..dtg jgn xdtg :)

shark : timekasih :))) aminn

koktel : taniah wat kau jugak ;)

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top