Thursday, April 26, 2012

Dengan izin Allah, 1 bulan lagi

Assalammualaikum =)

rina cuti hari ni ehhehe..
nak membazir gak cuti..
letih pulak hari ni...semalam pergi Mid Valley jap, ada J-Card Day.
sempat borong barangan barangan yang tak boleh disebut disini =P

so hari ni penat selepas marathon tak henti
lagi pun assignment tak siap lagi..
dan hari ni nak pergi jumpa vendor (I'll update later)

so kalau pergi kerja macam tak buat kerja pun
hihi..
so cuti je laa..sehari je..
tapi next month sure banyak cuti..

INSYAALLAH..
pada tarikh hari ini, bulan hadapan, dengan izin Allah, saya akan sah menjadi isteri orang..

ya Allah permudahkanlah..
tolong doakan rina dan pasangan..
harap dipanjangkan umur, dikurniakan kesihatan..dipermudahkan jalan..

 cuba teka dekat mana rina letak ticker ni??? =)


3 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

dilla nadila 26/4/12 9:16 AM  

hi Rina..
nnt kite pye anniversary same la..
date kite kan same =)
Amen...smoga semuanya dipermudahkan
untuk Diela jugak heee~

Rina Lia (◕‿◕)✿ 27/4/12 11:24 PM  

hihi. yay! nanti kte share cte anniversary taw~. aminnnnn smoga kite semua dipermudahkan diela :)

- Ukhty Iman - 28/4/12 3:09 PM  

Assalamu'alaikum..:)

Moga ALLAH permudahkan segala urusan walimah rina, doa byk2 ye dik..moga dalam rahmah dan baraqah dariNya, majlis itu nanti, aamiin =)

syg rina krn ALLAH :)
jaga kesihatan n jaga diri ya^^

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top