Saturday, April 28, 2012

Doorgift gula-gula kanak-kanak murah di Fantasy Jungle Food, NSK

Assalammualaikum semua =)

lately ni rina tetiba je jadi rajin update =P
hypothesis yang boleh dibuat ialah
semakin busy rina, semakin rajin update blog
hehe ok tak kelakar

Hari ni rina nak share tentang Kedai pemborong gula-gula atau cikediss yang murah sangat!
sebelum ni rina pernah suruh en tunang survey di Kelantan.
lepas tu rina pernah lah terbaca tentang Fantasy Jungle Food, NSK di Selayang yang ada jual gula-gula murah
tetiba hari tu rina terrrserempak kedai yang sama di Wangsa Maju ! (Map : SINI)

so rina dan en tunang pun pergi lah survey..
harga sama jee dengan di Kelantan =)
so bolehlah beli di sini saja..

jadi, semalam, masa rehat tengahhari, rina sempat ke Wangsa Maju untuk ke kedai NSK ni.
rina ajak opismate sekali hehe..

saje nak beli siap siap, masa dah suntuk,
next month adalah bulan terr busy for me..
dengan exam erghh..malas fikir..




ada pasar basah jugak, hujung sekali kedai gula gula
Fantasy Jungle Food




ada macam macam jenis gula gula, coklat, keropok, biskut etc yang dijual
ada beberapa yang menarik perhatian rina untuk dijadikan doorgift

jelly! 
besar jelly ni, jatuh dalam 50 sen setiap satu
yang kecik pun ada




Lollypop bulat besar
jatuh dalam 50 sen jugak ni sebatang





Lollypop kecik yang comel comel
tak ingat berapa..dalam 20 sen kot sebatang




dan palingg rina suka, gula gula kipas
sangat colourfulll
dan murah je 20 sen je sebatang




tapi direject mak...katanya tak pernah dibuat orang
huhu..tapi comel mak T___T

ada juga coklat untuk doorgift




kebanyakannya ada tanda halal, jangan risau =)
coklat berjenama seperti cadbury, kitkat pun ada
keropok, biskut, semuaaa ada 

dan doorgift rina ialahh

jeng jenggg jenggg =P
doorgift je kann, takpelah reveal hehee

lollypop panjang




comel jugak kan? warna warni ^____^



ada tanda halal dan simbol untuk vegetarian
dan paling penting harga jatuh ke RM0.17 sahaja sebatang

heheheh!
takpelah, doorgift untuk budak budak je kann =P
untuk mak budak, kita cerita lain hari ye.

k bai!

P/s : Nak beg ini sebagai hantaran...Harapannn




9 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

dhiera 28/4/12 10:14 PM  

murah gile la rina!! nanti nak terjah NSK klang plak~

puan.mila 30/4/12 2:47 PM  

murah gile! untung la rajin survey..hik

Munnafendy 30/4/12 6:11 PM  

waaa murahnyeeee...ni tmpt cikedis je ke? bnda2 lain utk doorgift ada tak jual borong? pls reply ye,tgh cr brg utk gift ni =(

Rina Lia (◕‿◕)✿ 30/4/12 10:30 PM  

@munna: tempat ni tempat borong cikedis je..doorgift takde..kalau nak doorgift boleh g nilai atau semua house atau chowkit..

boleh cek sini :)

http://rinastories.blogspot.com/search/label/Doorgift

Anonymous,  8/6/12 8:55 PM  

salam..

tumpang tanye yer. dekat kelantan kat mane yer jual gula2 murah macam ne? harga sama juga dengan NSK ke? Terima kasih yer :)

Nazirah Faiz 23/6/12 10:50 PM  

thanks sangat for this info. really3 need it! :)

Tedi 27/4/14 11:48 AM  

Mommy suh Tedi cari, tp ni tahun 2014, akak nye entry tahun 2012, adakah masih relevan?

Related Posts with Thumbnails

✿ VVIP Visitors ツ

Make your own

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


✿Gossip Box ツ

  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top