Saturday, April 07, 2012

Pencarian Doorgift bermula - La Muffine

Assalammualaikum semua =)

just a short entry, err short ke? hihi

rina sekarang tengah sibuk cari doorgift kedua ni.
doorgift pertama dah ada..rina beri buku doa
yang kedua ingat nak letak makanan.

mula mula dah ada jiran nak buat tapi tiba tiba je dia busy ape tah,
jadi dia takut tak sempat buat..

mak pun mula gelabah..
dan bermula lah pencarian rina yang agak last minute ni huhu

my budget is RM1 per pcs termasuk bungkusan
tak kisah la cantik ke idak bungkusan tu, tak lee ku kisah kan =P
janji sedappp dan berbaloi!

so my 1st try, rina order contoh dari La Muffine

dari gambar facebook macam cunn je


gambar di atas adalah mini muffin with packaging RM1
ada banyak lagi pilihan doorgift kalau budget korang lebih tinggi

agak famous, dan terletak area Kuala Lumpur which is Sg Buloh

lepas tu kek kek hantaran memang menarik lah




so rina pun order lah trial, dan pergi ambil tadi..

alahaii...cinonet..

sekali telan je hihi..
maybe cost muffin mahal kot..
rina rasa baik apam polkadot 2,3 ketul..dapat if budget RM1 kan?

rasanya not bad..tapi untuk rina, kurang menyegat =P
tak cukup moist tapi padat
tapi oklaa, 3 bijik gak rina telan hihi

lain orang lain citarasa kan =)






dan akak yang buat ni bagus..senang nak berurusan..baik dan humble

so if korang berminat boleh contact La Muffine ^__^

dan pencarian rina masih diteruskannn
any idea? doorgift with RM1 budget?

3 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

dHanna-the-secret-agent 7/4/12 5:51 PM  

kalau aku kat malaysia tgh cuti ke ape, aku paksa kau amek kontrak dgn aku buat doorgift. fruit tart ke cheese tart ke. fuuuh!~

kat malaysia ni byk betul peluang nak cari duit kan

azalia hjsalleh 7/4/12 6:08 PM  

Lya pun bru je start nk ambil tempahan..
boleh tgk kat sini
http://exoticlicious.blogspot.com/2012/03/banana-cupcakes-with-ganache.html

nie td jalan2 terjumpa web nie..
sje la nak kongsi dgn kak rina.. kalau berkenan

http://www.mudah.my/Kek+coklat+untuk+majlis+kahwin+tunang+doorgift-11727421.htm

Rina Lia (◕‿◕)✿ 7/4/12 8:46 PM  

peoz...cuti laaaa cepatttt sedapnyee kalau ade cheese tart...ni kalau tart mau bejuta ringgit per pcs..bankrupt la aku..

azalia : wahh..cam menarik kan..tq2 lya :))

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top