Friday, April 27, 2012

Arma Abd Rahman Wedding Couture : Sesi fitting baju

Assalammualaikum =)

penat ni..nak tidur je rasa..
buat entry ni dan scheduled supaya auto post pada 27/4 pagi hehe
 
semalam rina cuti as mention earlier
pagi pagi dah bangun buat assignment
lepas tu shoot ke UNITEN untuk submit dan kemudian ke Arma Couture untuk pilih baju

pada yang tak tahu rina menang baju sewa dari Arma =)

butik di Seri Kembangan 
cantik butiknya, kelaasss gitu

baju apetah lagii



camera je huduh








baju dekat atas semuanya display sahaja...
so orang boleh pilih design untuk buat baru...

untuk sewa sangat limited.
sebab selalunya customer datang untuk buat baju baru guna kain mereka sendiri
berapa harga nya rina tak pasti..
mungkin bergantung pada design

tapi rina ada tanya baju kurung putih bunga hitam di atas
konon nak pakai baju raya hihi
upah jahit sahaja RM1000 ++ OMG!
belum masuk kain lagi hohoh
tunggu En Tunang jadi CEO TNB mungkin lahhh boleh upah diorang hee

so disebabkan limited choice, rina pun tibai jela ambik mana yang ada
tapiii still cantik dimata rina =)
maybe akan dibuat pakai time majlis tandang atau outdoor..
tengoklaahh nanti macam mana

ada rina fitting sehelai baju ni tapi segan nak tunjuk kat blog =P
nak tunjuk gambar dengan Arma & Syenell sahaja







sekian, timekasih kerana membaca =P

13 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

dilla nadila 27/4/12 10:30 AM  

tahniah rina..untunglah rina dapat pakai baju mahal....bestla...
tahniah..hehehe =)

Asfiza Sharifuddin 27/4/12 10:58 AM  

wahh..seronoknya dpt pakai baju hasil tangan designer :D
tahniah dear...

S.n.Fariza 27/4/12 11:44 AM  

WOW. ni yg best ni. gorgeous lah mcmni

Cik Zimie 27/4/12 12:41 PM  

muka rina and arma dekat2.ada iras hehe.cantik gila baju arma! untung rina :)

Munnafendy 27/4/12 2:24 PM  

1000???? erkk.... tercekik

Fana | Aqim 27/4/12 4:20 PM  

wah bestnye dapat pakai baju designer :)

mesti cantik nanti..jgn lupe snap pic ye.. :)

Miss & Mr. W 27/4/12 4:40 PM  

msti cntik baju awk nnti..bju arma smua pn cntik2 :)

choclairissa@intan marliana 27/4/12 4:49 PM  

waaa bertuahnye rinaaa...confirm cantik punye nanti~

Rina Hamid 27/4/12 5:21 PM  

canteknmya baju dorang...xsabar nak tgk rina pakai..ehehe

Zila Zainal 27/4/12 6:12 PM  

Hey hey.. you've been followed!
I Zila b2b from seri kembangan. tiap2 hari lalu depan arma couture, tapi tak sempat nak masuk2 lagi hehe..
jum exchange link!

http://eatclimbrun.blogspot.com/

Rina Lia (◕‿◕)✿ 27/4/12 11:24 PM  

tq all..baju rina ambik yang bese2 jee nanti..hhehe..nak buat betandang je :) ;p tapi if korang lebbih budget leh laa tempah dr arma, suree baju meletupss

dhiera 1/5/12 3:14 PM  

tahniah rina!!

yaumil hidayah 20/5/12 1:48 PM  

Assalamualaikum!!!! (kuat x?) hihi
rina!!! best gle dapat pakai baju arma!! harus la follow rina jap lagi ni kan..sy pun b2b gak..tp maybe next year.hihi.tahniah menang contest arma tu!!

do drop by nanti k :)
http://yaumilhidayah.blogspot.com/

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top