Wednesday, April 25, 2012

Esok nak cuti tapi..






Hurm.. Nak cuti ke tak ye esok..saja nak cuti saja saja..pikir pikir..

- Posted using BlogPress from my iPhone

6 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

~misshuny~ 25/4/12 10:57 AM  

hani pun sama..baki cuti tahunan ada 12 hr jer lagi..huhu...dah kawen ritu amek cuti 3 minggu..hihi..

better rina amek cuti lau betul2 ada urusan penting..lau x baik simpan cuti tu..

Sharz 25/4/12 2:17 PM  

bestnye cuti 6 hari..
kite kene amik unpaid leave sebab setahun dpt 12hari je..waaa!!

maryaaaaaaa 25/4/12 3:05 PM  

alamakk tgk Rina punye list utk apply cuti ni br sedar yg cuti sy pun sikit je lepas tolak2 semua ni. alaaaaa :(

Munnafendy 25/4/12 3:39 PM  

alahai~
byk cuti...untung laaaa

Rina Lia (◕‿◕)✿ 25/4/12 10:57 PM  

yay esok nk cuti!! sebab wesak day jatuh sabtu, dapat cuti gnti hehehehe...:)))) esok nak buat mcm2!!

u know who,  28/4/12 3:18 PM  

tulisan sama je.kahkah

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top