Wednesday, October 26, 2011

Indahkarya Production

 UPDATE (2/12/2011) DAH CANCEL BOOKING - PLEASE READ THIS

Dulu rina ada tulis yang rina booked indahkarya untuk photography dan videography..kan? Susah nak letak link sebab update guna iphone hehe!

So tadi pergi ofis owner indahkarya iaitu syd. Syd macam baik..dan mudah dibawa bincang..so rina rasa yakin sikitla..

Harap semuanya berjalan lancar :)

Lepas tu pergi makan manhattan fish market..beli voucher dari groupon





Ergh..silap beli yang goreng semuanya..muak pulak..


Ingatkan nak g uniten siapkan assignment tapi rupanya library tutup hari ni huhu..terus malas..

Kena hantar by this friday..macam mana ni...

- Posted using BlogPress from my iPhone

8 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

|cerita-gadis-ini| 17/11/11 3:32 PM  

hai rina..awak amik pake kat indah karya jugak..sama laaaa..hehehehhe....dh byr..tapi xsmpat nak jumpe syd lg...so far..ok kn?

Rina Lia (◕‿◕)✿ 20/11/11 9:07 AM  

haii..a ah..so far alhmdulillah, syd baik :)

Tata azha,  29/11/11 10:55 PM  

Salam rina,

Come across your blog masa cari info pasal indahkarya . Did he turn up on time on your wedding day? Saja nak tanya sbb he turn up late on nikah day and doesn't not turn up at all on the groom side.

raihan,  6/12/11 9:35 AM  

Salam..

dia buat senyap je bila i dh bayar deposit. Then I dengar banyak cerita pasal dia ni...Dia xdtg langsung my friends event..Rosak majlis orang tu..I pun dah cari photographer len.

Anonymous,  6/12/11 4:13 PM  

sad part is, she never turn up on my wed. sedeh gile. i da byr. alasan yg dia guna sakit after return from tanzania. jum ramai2 saman. but other bloger ckp (reene meow) someone komen dia punya blog xbole report tribunal sbb no pendaftaran compny dia org lain. ctc me on my fb (nadiahkamil)

Anonymous,  9/12/11 8:33 PM  

my friend also terkena.. sian die..td nikah pon x dtg...mkn duit haram je

Anonymous,  31/1/12 10:03 PM  

alamak..sy pun dah byr deposit tuk majlis bulan 3 ni. camne ni ek? aduss. sesapa leh advice email kat sy haidah80@hotmail.com sbb sy xde blog.

yg dah buat report tu dpt blk tak duit?

Tokida Shuji 1/2/12 10:17 PM  

salam.... saya pun termasuk blog awak masa sedang search indah karya...
sama seperti kes org lain... tunang saya dah byr deposit pada indahkarya rm1000 utk majlis bulan 12 nanti... tapi indahkarya tak dapat dihubungi sehingga sekarang... sesiapa yang boleh membantu, tlg hubungi saya... numloque@yahoo.com.sg

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top