Saturday, June 12, 2010

Main game dekat facebook dapat makan KFC free!

ye kawan-kawan!

sila lah percaya.

hehehe

rina tengah sangat teruja sekarang ni.
main game nak kumpul point lol

rina baca blog kawan rina ni,ullyana

baru rina tau tentang KFC Snax ni

dia punya konsep sama lah macam J-Card, Kad Mesra etc. - redeem point

tapi macam lagi besh!

Mula-mula sign up je kat website KFC Snax
lepas tu dalam 2 minggu, kad KFC Snax akan sampai
Freeeeee je!

ada banyak cara nak dapatkan point

1. Komen dekat website KFC Snax
2. Share and Tweet website tersebut
3. Beli KFC guna kad KFC Snax
4. Beli barang-barang KFC guna KFC Snax
5 Main game Tucky kat facebook (korang explore la website KFC Snax tu)

maybe ada lagi cara. rina je tak explore lagi.
sekarang sibuk main Tucky kat facebook hehe :p

malas nak cerita panjang lebar.
korang pergi je website KFC Snax k. baca sendiri :p


3 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

ieyza 12/6/10 1:22 AM  

rina...
nak main game tu nak masuk kat ner??
tak jumpa pun....

Rina (◕‿◕)✿ 12/6/10 1:55 AM  

pegi dekat kfc snax -->menu-->tucky tucky

Aimi Dayana Bahari 12/6/10 6:38 PM  

macam bes je. nak try la! =)

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top