Monday, February 27, 2012

Wedding Vendor : Mus Artwork | Wedding Photography


Salam semua~

hari ni rina nak cerita tentang 1 vendor photographer yang best!
serius best!

kenapa best?

tahu tak ciri ciri photographer yang best???


1) Gambar cantik - sharp & berkualiti


2) Pandai memilih sudut & fokus pada yang perlu


3) menaikkan mood happy, sayang, meriah dalam sesuatu gambar




4) Kreatif !




5) Ada promosi!


UNTUK 2 EVENTS, 2 HARI
(ops dah terlepas! tapi cuba korang tanya je, dan sebut korang kenal rina, try ok?)


6) Good Public Relation

rina jamin, mudah nak contact & bincang, sebab rina pernah email dia, dalam masa sehari dah di balas ^o^

7) Bukan penipu seperti Indahkarya

hee. takpe, jangan risau. vendor ini memang dah dikenali ramaiiii dan port folio pun banyak dahh =)



SIAPAKAH VENDOR YANG MEMPUNYAI CIRI CIRI YANG BEST INI??
(padahal dah terang terang dalam banner promo & tajuk =p)

beliau adalahhh
.
.
.
.
.
.
.
.
.







Jom usya facebook dan website Mus Artwork ni!
mana tahu jatuh cinta dengan hasil beliau~

atau klik banner di bawah ini

musamusamusa


siapa suka angkat laptop sekarang! ^_~


P/s : Ini iklan berbayar. Klik SINI untuk maklumat lanjut

6 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

eLyA 2/1/12 12:09 AM  

rm2012? huu~ mahalnyer.. T_T



salam perkenalan rina

Rina Lia (◕‿◕)✿ 2/1/12 12:32 AM  

muraah gak tu..untuk 2 events..2 hari :)

salam prkenlan elya! maceh datang jenguk :)

eLyA 2/1/12 7:41 AM  

tapi cantik kan gambar2 yang dia amek.. boleh d pertimbangka..hmmm~ nway thanx share ^^


jangan lupa singgah sini :
[http://citer-citer-merapu.blogspot.com/]

Cik Azizah 2/1/12 7:36 PM  

gambar cun2 seyh...terbaik!!


tapi mahal pulak 2012..hehe mampu <rm1k je 1 event..teheeeeee~~

❦❦❦ ~ Cik Sue ~ ❦❦❦ 3/1/12 9:27 AM  

just dropping by dear :)
nice blog btw
do visit mine ya

http://www.our-wedding-diaries.blogspot.com

cik nora saniey 3/1/12 12:08 PM  

rina, indahkarya 2 mmg gmbr kureng la..OP bru blaja kot..kn2..der bad review ke psl OP ni?share pliz..

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top