Wednesday, February 01, 2012

Booked ! : La Televisio Videographer

Assalammualaikum semua =)

Alhamdulillah, rina dah jumpa pun videographer untuk majlis rina dengan harga yang berpatutan ^__^

sangat bersyukur walaupun telah ditipu oleh INDAHtakberapanakindahKARYA hari tu

so my new vendor for videographer is La Televisio
pun baru jugak
TAPI
dia adalah abang ipar kepada kawan rina iaitu Syima Syaz
so tak lah risau kan?

tambah tambah dia dah ada port folio from beberapa clients
lawa jugak dia ambil video
maybe from his past experience

jom layan satu video La Televisio


Solemnization : Fadzli + Shahida from la televisio on Vimeo.



rasa nak nangis tengokkan? hihi
banyakk lagi video dia

rina suka feeling yang cuba ditimbulkan oleh editor.
warna dan pencahayaan pun nice kan!

dan yang paling penting adalah berpatutan
murah adalah penting ye kawan kawan hihi


murah kan??
rina dapat lagi murah sikit hihi sebabnya rina antara first customer beliau
dan beliau pun kesian kan kami yang telah ditipu ini

^__^

dan ada berita baik buat korang


cepat korangggg !
kalau lambat dah tak dapat harga ni huhu

ape ape just contact mereka di facebook La Televisio tau? =)



24 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Azreen Amran 1/2/12 11:32 PM  

oke. itu sangat murah. agak2 dia letak harga yg sama lagi tak utk 2 years akan datang?? mahu juga?

mrs irmidrza to be 1/2/12 11:36 PM  

owhh ni harga yang tetap kan..bkan promo kan..kalu ini harga tetap memang miza kan hire die..tapi tetap stress..takut nak booked date takder lagi...waaa T_T

Cik Zimie 2/2/12 6:52 AM  

samer la kite lia, amek ov ngn la televisio :)

Cik Zimie 2/2/12 6:52 AM  

*rina hee typo lak

Cik Tqah 2/2/12 9:19 AM  

murah n gmbr die pon cntek.. huu

~ NANA ~ 2/2/12 10:56 AM  

wahhh...mesti lawa je rina dlm video tu nnti :)

~misshuny~ 2/2/12 11:00 AM  

murah...tp kalau kat klantan leh ke?hehe

Cik Jan 2/2/12 11:07 AM  

nak VO la televisio ni jugak boleh. but kena discuss ngan tunang tersayang dulu la...hoho...

Rina Lia (◕‿◕)✿ 2/2/12 6:49 PM  

korang booklah, ni insyaAllah tak tipu tau :)

mieza 3/2/12 4:06 PM  

rina....tarikh kita telah di booked...dan sekarang menangis.,,,huwarghh...terpaksa cari yang lain.. =( tp kite dpt pre wed tue,,hee~

Rina Lia (◕‿◕)✿ 3/2/12 7:14 PM  

xpela, cuba survey btol2. ade je kot yg murah lg. tp hati2 ye. :) tau2. rina nmpk nama emieza hehe :)

Cik Mila 8/2/12 12:38 AM  

package La televisio sgt murah!!!... tp,mila dh booked LH Media...

sarahmeay.snm 8/4/13 3:12 PM  

sarah booked la televiso jugak untuk majlis nikah 20.12

tapi sampai sekarang tak dapat video.
:(

dina,  18/4/13 1:25 PM  

salam.,

sarah, video awk masih x dpt ke? sy bru book ni. alahaii... risaunye

sarahmeay.snm 18/4/13 1:28 PM  

Dina, belum lagi. SMS and call up tak reply. :(

iki 30/4/13 6:29 PM  

Assalammualaikum, saya booked la televisio jgak utk majlis 24 n 25 ni..dh byr full payment but smpai skrng no respon..try call tp x dpt..email jga x berbalas, boleh x rina tanya pada adik ipar dia?..:'(...please..I'm so worried

norain 8/5/13 8:31 PM  

Same goes with me..xde respon langsung..dh byk kali msg,kol n email..x reply..duit dh bayar hbs.video xdpt lg.huhu

anisa,  22/5/13 11:31 PM  

salam, my sister wed on 15/12/12 & 16/12/12 pun still tak dpt lg video. call & msg lgsung tak berjawab. xtau la apa crita. full payment dah ambik. ingat nak buat report.

Waniey 1/7/13 4:50 PM  

salam...majlis saya pada 10.2.13 tapi sampai sekarang tak dapat. Tracking no. bagi tapi xde dalam sistem. Sy mmg nak report dah..jom ramai2 report polis....masa nak bayar buat janji macam2...kamu semua bole contact saya? e-mail saya wanisal@gmail.com

Waniey 1/7/13 4:58 PM  

salam rina...bole bagi no. fon kwn rina syima tu? saya dah try contact la televisio ni sampai sekarang xde reply..brape org lagi nak kene tipu?
harap rina bole bagi la ye...terima kasih

Anonymous,  5/7/13 1:31 PM  

As salam,

Boleh tak tolong saya psl La Televisio ni? Saya dah bayar deposit RM300.00 tapi call tak pernah ada org angkat, seems like number tu tak aktif la..Saya bagi tempoh seminggu aje kat diorang, then akan buat repot polis. Sedihla layan customer macam ni.

Unknown 13/7/13 2:18 PM  

Salam, boleh dapat no contact latelevisio..sebab video semua tak dapat..payment dah buat full 1.5K..call tak angkat, sms tak reply.. fb xreply..masa nak duit laju je nk reply...

Zam Hamid 29/8/13 9:59 PM  

Mangkuk bodo tu ingat die cerdik nk tipu org...nk jadi jahat jgn tinggalkan jejak...lu tau nasib lu nanti...

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top