Thursday, February 09, 2012

Nuffnang , kenapa rina tak dapat Buffered earning dah?

Hm..rina tak tahu silap kat mana
dah dekat 2 minggu takde satu pun Buffered Earning..
rasanya readers semakin ramai
lepas tu, rina selalu je update survey..

down betul rasa kalau takde BE
kalau ada atleast naik gak lah sikit earning

>.<

bagilah 1, hadiah kawin!
tenkiu~

*luahan perasaan hehe!*


2 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

starzieti 9/2/12 12:26 PM  

saye pun dah lame tak dpt buffered earning. sedih. :(

Muaz Faris 9/2/12 11:12 PM  

same la kita.. tak tahu la samada si dia tu pilih kasih ke tak..

dah lame gile tak dapat tau tak.

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top