Wednesday, February 01, 2012

AlQuran warna pink yang cantik!

Tadi ambil voucher RM200 yang diberikan oleh kerajaan untuk student beli buku. Best kan?? Buat tiap2 tahun ye kerajaan hehehe!


Kat depan dewan penuhh orang jual buku. Siap ada diskaun. Rina tetiba tertarik dengan AlQuran dan terjemahan warna pink ni


Tak tau camne nak pusing :p So rina pun terus beli. Rina memang lama dahnak beli terjemahan AlQuran yang mudah faham. Boleh lah wat hantaran kan! - Posted using BlogPress from my iPhone

8 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

laskar pelangi 1/2/12 3:22 PM  

waaaa..comelnye:)
lg bersemangat nak baca tiap2 arikan:)

Ruby Mahabbah Fillah 1/2/12 3:51 PM  

hehehee lg best klu selalu bace kn..:)

berseri2 mcm warna pink tue :)

~ NANA ~ 1/2/12 4:11 PM  

sesuai utk rina...hehe

cikpia 1/2/12 5:48 PM  

kalau beli buku ilmiah yang kita suka mesti kita lagi minat nak baca kan??

Rina Hamid 1/2/12 6:35 PM  

chomel lahh pink!! suka :)

Rina Lia (◕‿◕)✿ 1/2/12 11:09 PM  

hehe cantik korang, xbesar sangat dan ringan! mudah2an xdela jadi hiasan je kan huhuhu

mieza 3/2/12 4:07 PM  

sama lah alquran kite =P tp kite beli kale hijau,, tapi rasa nak beli semua sebab semua kale cantik kan??

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top