Tuesday, February 28, 2012

Cabaran Diet 90 Hari - Day 3

Salam all~

yeah berjumpa kita lagii hehe
dah hari ke tiga diet, diet yang tak berapa nak diet sangat hahaha!

so menu today~

Pagi : Susu Anlene + nasi goreng 2 sudu
Pagi : Dalam kereta, minum soya kurang gula + roti ikan bilis Gardenia

In Between :



 mi habis, karipap separuh, kueh purple separuh..
tak sedap pulak

Lunch : Cool Blog chocolate (Gemuk tak hahaha)




Dinner (at 5.45 PM) : Mihun + Sup ekor




 sekarang sedang mati kelaparan, perlu tidurr

water intake : 1.5 liter

Eksesais : takde


- Posted using BlogPress from my iPhone

3 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

ZalinZalina 29/2/12 1:14 AM  

Hai awak..kalau kak ina la makan macam ni gerenti takkan turun punya coz lemak dah tepu..he he...tapi awak masih muda, so boleh la kot turun tu...

::Aja:: 29/2/12 9:08 AM  

aiyakkk...can I suggest something...? dah bagus dah semua except for kueh2 n mi goreng tu.no no no...better u makan epal.n pisang..mengenyangkan dan sihat..still ade glukosa n fiber..

Rina Lia (◕‿◕)✿ 8/3/12 9:34 PM  

hee tq all beri semangat dan tips!! :)

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top