Thursday, February 02, 2012

Thursday Thrill Give Away by Kertas Cantik

Assalammualaikum semua =)

Assalammualaikum kawan kawan yang cantik, hari ni rina cantik (perlu ke?) nak bercerita tentang kertas cantik
hehe!

Siapakah Kertas Cantik?

Kertas Cantik merupakan vendor yang menjual dan menerima tempahan pelbagai jenis dan bentuk kertas cantik-cantik mengikut citarasa pelanggan mereka.

Contohnya

SCALLOP STICKER
simple tapi cantik kan??


CHOCOLATE WRAPPER yang cantikkk sangat



DOILIES BROWN PAPER BAG with decoration!


pilih je mana satu yang suka =)

Rina paling suka yang Bow ni


Dapat warna pink pon comel
tak pun corak polka dot!
cantik!!

ada satu soalan yang ditanya oleh Kertas Cantik

"Kenapa rina nak sangat Doilies brown paper bag Kertas Cantik ni?"

hoho, giler takmau. comel kot. ok takpe, biar rina senaraikan kenapa rina nak ye cik Kertas Cantik =)

1) Sebab ianya cantik, comel, simple but nice
2) Trend sekarang bentuk scallop and doilies ni!
3) Sebab dah tersedia dengan deco sekali, tak perlu susah susah buat sendiri
4) Boleh dibuat goodies time majlis nikah! rina takde idea lagi nak bagi apa
5) Sebab rina pengantin budget, kalau dapat free, bestnya lahh
6) Rina tangan kayu, nak buat ribbon pon tak lepas
7) sebab rina cantik macam kertas cantik (apakah?)
8) kalau menang rina ingat maybe nak tambah lagi 50, so cukuplah 100 buat goodies masa majlis nikah. berapa ye 50 keping doilies brown paper bag ni cik kertas cantik? (sempat lagi)
9) sebab rina nak, nak nak tak kira nak jugak hahah boleh ke gitu =P

itulah 9 sebab kenapa rina nak menang doilies brown paper bag ni =)


ape ape pun, thanks for the opportunity ye cik Kertas Cantik!

^___^

4 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

cikpia 2/2/12 11:52 PM  

good luck! good luck!!!

rina memang cantik!! *tetiba bodek. he he*

dRHannaH 3/2/12 11:21 AM  

alaaa, comel sangat ni. bukan bride to be nak jugak boleh ke? seronok je bace blog orang nak kawen ni kaan. when is ur bigday babe?

haa rina bila nak ajarr aku buat duit guna blogggg ni. hihi. aku akan lebih aktif lepas ni dan takmo private2 blog dah. hehe

Rina Lia (◕‿◕)✿ 3/2/12 7:04 PM  

@cikpia : hikhik, macam mana tahu? *LEMPANG* haha

@peoz : insyaAllah bulan 5. datang tauu. weh, pm je kat facebook tau klu nak bljr hehe..

dRHannaH 3/2/12 7:08 PM  

RINAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

haaa bulan 5 nak datang apekebende nak datang yang oi. aku ni stuck here like forever tak habis2 lg blaja :((

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top