Monday, February 13, 2012

Simple Giveaway by Stories of Rina Page =)

Salam semua =)

Rina nak buat giveaway simple untuk mereka yang sudi "Like" Page facebook rina di SINI.
sampai esok pukul 11.59pm je

saje buat sekejap, bertujuan nak bagi mereka yang betul betul baca blog ni je menang hehe..
Thank you all & Good Luck =)


6 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Errah 13/2/12 10:29 PM  

how??just like dekat page and then comment ke?

Rina Lia (◕‿◕)✿ 13/2/12 10:42 PM  

yup, comment pada status rina yang latest :)

mrs irmidrza to be 13/2/12 10:48 PM  

miza join ya...=) huu kat page pun dah cakap..sebabnyer confius yang mana satu..huhu..

Honey 14/2/12 1:04 AM  

saya nak join ... dah like dah ...

s a h i | a 14/2/12 12:52 PM  
This comment has been removed by the author.
Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top