Wednesday, February 15, 2012

Jalan jalan cari makan di Fullhouse cafe

Salam semua =)

Lately ni rina malas nak berblogging
semua pun malas
selalunya rajin je *tangan kedada mata ke atas*

tapi rina nak share 1 restoran yang best dekat korang =)




Yang rina pegi area Jalan Yap Kwan Seng
kat Sunway Pyramid & SS2 Mall pun ada


Rina makan Oyster Mornay (3pieces)
for only RM15.90
bagi rina, bolehlaa...takdela sedap mana
baked oyster with spinach & cheese sauce
lagi sedap bakar & cicah sos kot haha rina tekak orang malaysia kampung ye =P

then minum Mango + Grape topped with green apple jelly blended
Harga : RM6.90
sedappp nyummmy!
hingga ke titisan akhir kuikui


banyak barang comel comel
dan semuanyaa untuk dijual!
tapi rina tak beli pun..
harga, nak kata mahal tak mahal sangat, nak kata murah, ade lagi murah
so sedang sedang saja hehe

ok tu je bai~ =P



5 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

dhiera 16/2/12 11:59 AM  

nyum nyum... look yummy~

teringin nak pergi dan bergambar dekat sini~

SOULMATE is 16/2/12 2:57 PM  

penah pg....cantik tempat ni..
Incik Tunang (masa dlu bf) bawak pg sana time keje..siap dgn safety boot dan seluar yg penuh lumpur...masuk2 seme org tgk...agaknye dah mcm gaya pekerja buruh asing..hehe..malu~~ :)

Mr feckry 16/2/12 3:23 PM  

cam best je tempat ni

choclairissa @ intan marliana 16/2/12 6:29 PM  

i pun selalu lalu fullhouse tp ramai org ckp kedai die mmg cantik gile tp food maybe boleh jumpe lg sedap n murah..kalau perempuan yg gile bende2 comel n ala2 garden ni spt i ni..mmg confirm la teringin nk dtg.. :)

farah 16/2/12 10:15 PM  

Salam...hehe

kita da p da.....besh kan...mkn pon sedap jugak..coz tempat die somel sgt

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top