Wednesday, February 22, 2012

Wedding Timeline February !

ok, dah nak habis February pun.
apa yang rina buat ye bulan ni?
tak buat ape ye kawan kawan..

eh ada la sikit..yang di stroke sahaja rina buat

February :   
  • Beli barang hantaran - Kasut rina, sejadah pihak lelaki, buku agama pihak lelaki
  • Cari tudung nikah dan tandang
  • Pergi nilai & chowkit - beli hiasan dulang, goodie bags, doorgift kanak2, nikah, ribbon untuk tag
  • Guestbook?
  • DIY Tag

March : 
  • DIY Doorgift
  • DIY Penunjuk arah
  • Baju nikah dah siap - hantar beading kat Lijah
  • Follow up baju sanding
  • Test HIV & Thallasemia test

banyak lagi nak buat..stress!
malas nak kawin pun ada..
mungkin sindrom orang dekat dekat nak kawin..

=(

10 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Cik Tqah 22/2/12 11:08 AM  

gud luck.. nk design tag cmne?hihi kt blog i i share mane beli scallop punch :)

http://atieshaadriana.blogspot.com/

Hunny Kitty 22/2/12 11:20 AM  

good luck for the prep

Kerry 22/2/12 11:29 AM  

rina,,saaat akhir mmg malas.mcm kery dulu.hahaha.org lain rindu nk buat preparation, kery tak rindu lsg.hahaa

FY 22/2/12 1:54 PM  

Rina =) bagus gak ada timeline..hehe..FY ni mana yang ingat, buat..hehe..kdg2 boleh terlupa..hehe..kena follow cara Rina buat timeline ni..tersusun sket

Cik Jan 22/2/12 2:35 PM  

same cam saya la rina. mood nak kawen jatuh merundum... :( xwat ape2 lg....sob2...

cikpia 22/2/12 3:52 PM  

aku nak bertunang lagi seminggu... mood dah down dah. ha ha.... NCOLians yang pemalas!

Aisyah Humaira 22/2/12 7:48 PM  

sama la kita pun menghidap sindrom tu T___T

Rina Lia (◕‿◕)✿ 23/2/12 8:08 AM  

wah bagus semua org! mari kita mls besama sama hahah :P

Aisyah Humaira 23/2/12 4:29 PM  

tak baik tau pengaruh orang lain malas bersama2..

Nina Aman 27/3/12 8:39 AM  

rina, nina pn nak kawin jugak.. pening jugak nk prepare n pikir keje lg kan.. all the best to u.. jgn stres ok. tak bagus utk b2b (=

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top