Thursday, December 22, 2011

Idea : Buku tulis sekolah ke kad kahwin ni?

Assalammualaikum semua ^__~

Korang ingat lagi tak buku tulis yang kita gunakan masa zaman sekolah dulu??

lebih kurang macam ni kan??


lepas tu, tadikan, kawan rina tunjuk satu buku yang lebih kurang buku latihan tu..



laaa kad kahwin rupanya! hehehe!
kreatif kannn?
tak pernah terpikir punn
comel betul!!

siap garis garis dan stepler kat tengah tengah haha..

map pon macam doodle je



kalau buku tulis sekolah tu ada rukun negara.
kad kahwin ada hukum perkahwinan hihi

kalau berminat bolehlaa ke Kad Sekapur Sireh

macam nak tanya lahh berapa harga, nampak macam murahkan??

Sebelum tidur, rina nak mengajak semua kawan kawan mengamalkan cara hidup sihat.
(tiba tiba ubah topik hahaha)
selain boleh kurus, jantung pun sihat.
mari mulakan dengan menaiki tangga instead of naik lift!
lain lain cara boleh didapati di SINI
nak kahwin ni, badan perlu lebih tenaga 
jangan pikir bukan bukan okeh!
tenaga nak masak hari hari untuk suami hehe!

ok lah, tdor jom bai~


5 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

FY 23/12/11 1:33 AM  

klasik!! sampai bila2 pun org ingat kalau bagi card mcm ni..

Shayra 23/12/11 1:41 AM  

creativenya! idea yg sgt fresh. hehe.

cikpia 31/12/11 12:10 PM  

suka!! *sambil lompat tegedik2*

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top