Monday, December 19, 2011

Tengok wayang sorang sorang

My first time tengok sorangsorang :P sebab takde sape nak teman...huhu.

Takpela.. Tengok sorangsorang lagi senang. Datang, tengok, balik.

Tengok ombak rindu di mid valley. Sebab mid valley 5 minit je dari rumah..

At last dapat gak tengok ombak rindu. Menangis tak ingat punya..

Rasanya cerita dia biasa je. Lagu latar kot yang sedih sangat tu hehe..

Eh korang perasan tak muka maya karin macam muka ogy ahmad daud? Anak dia ke?


- Posted using BlogPress from my iPhone

6 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

NUNU EERA 19/12/11 10:50 PM  

tapikn xtau knp i ske cite tu.. da 2 kali tgk.. ;)

nasha sanza 19/12/11 11:22 PM  

hehe..ciannya..lain kali ajak kita..

Sfarlina 20/12/11 8:27 AM  

hehe..me too..biase dh tgk wyg sensorg..nanti nak g ajak i ok..hihi :D

Mr feckry 20/12/11 10:35 AM  

macam membawa diri je?

ku-cit 20/12/11 12:26 PM  

tak pernah tengok sorang2 lagi...

Rina Lia (◕‿◕)✿ 20/12/11 2:57 PM  

hehe..xbest pn tgk sorg2..tp da keje ni susa lak nk plan ngn kwn2...sume bz...

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top