Wednesday, December 28, 2011

Make Up by Fiza & Tempahan Baju Pengantin : Booked!

Assalammualaikum semua ~

Hari ini rina nak cerita tentang one of my vendor untuk Make Up nikah, Pelamin Sanding, dan Baju Tandang 
heheh..
semua untuk lain majlis kan?
sangat tak terurus =p

jangan tiru rina..
rasanya, if rina jumpa this vendor lebih awal..for sure, rina stick to her only..

Diperkenalkan~

Kak Fiza!!
the owner of Make Up by Fiza & Tempahan Baju Pengantin

Rina pernah perkenalkan dalam entry 7 Vendor Pelamin Dewan termurah di KL
dalam banyak banyak vendor,
akhirnya rina pilih kak fiza sebab :

a) She is my cousin's friend
b) Make up my cousin & has a good review (cantik giler makeup nye)
c) Pelamin cantik untuk budget macam rina
d) Baju pun cantik, banyak pilihan dan up to date
e) Good public relation, mudah bawa bincang
f) Area KL-Sri Damansara
g) paling penting, murah! 

banyakkan sebab? hihi..
rina harap hasilnya pun menariklah..nanti after kenduri, rina pasti akan buat review =)

rina memang rekemen kan Kak fiza ni tapi rina tak berani rekemen lebih lebih..
takut jadi macam Indahkarya..
ramai booked after rina rekemen but then, Indahkarya buat hal..
seriously..I feel guilty =(

tapi rina rasa Kak Fiza OK since my cousin pernah ambil make up dengan dia ^__~

jom tengok make up kak fiza ni






cantik kan??
rina sukaa make up macam ni!
nampak natural & sweet..
murah je tau make up dia!

rina booked kak fiza hanya untuk nikah..
sebab majlis sanding rina dah booked Kak Nurin
kalau belum booked Kak Nurin mesti rina dah book kak fiza ni, sebab murah lagi haha..
tapi takpelah, dah booked pun.
lagi pun memang sebelum bertunang lagi rina adore Nurin Makeover =)

nak booked untuk Majlis Tandang, jauh sangat pulak..nanti transportation fee mahal~

lepas tu nak tunjuk korang PELAMIN by kak fiza
rasanya dia ada join venture dengan orang lain tapi tak tahu siapa.

pelamin pelamin dari kak fiza seriously murah!
dah lah cantik cantikk





cuba teka mana satu rina punya?? =P
sape yang kenal rina mestii tahu my taste hihi..

and last but not least baju baju dari kak Fiza~

Rina hanya sewa je baju dari Kak Fiza
untuk majlis bertandang.
simple je but nice =)
my mother choice~
sopan sikit hihi..

pilihan baju memang banyakkk
masuk je bilik baju, terus peningg
semua cantik, semua lawa

kalau korang nak buat baju baru pun boleh
dekat Tempahan Baju Pengantin
HARGA adalah sangat berpatutan

tak percaya, boleh tanya =)

Contact Kak Fiza di 019-6649422
atau
di Facebook beliau di SINI


gambar masa berjumpa dengan kak fiza hehe..
En Tunang memakai tengkolok (how to spell?)
*hint warna untuk majlis tandang =)*

Ok bai!

P/s : Time minta quotation, jangan lupa mention my name tau ^__^



5 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

nurul izayani 28/12/11 11:09 PM  

rina pilih pelamin pink tu kn :p

makeup lawo!!

gud luck~

nurul izayani 28/12/11 11:09 PM  

rina pilih pelamin pink tu kn :p

makeup lawo!!

gud luck~

Cik Azizah 29/12/11 12:08 AM  

wah semua gorjes..confirm rina pon gorjes giler nnt!

Schajar McFlurry 29/12/11 1:33 AM  

hopefully everything will b great for you insyaAllah =)

Anonymous,  6/1/12 4:58 PM  

salam...rina, kak fiza mmg sgt baik..mmg puas hati amik pakej dgn dia...mse tunang bln 1 thn lepas azie amik dgn kak fiza n insyaAllah for sure kahwin bln 2 ni azie amik ngn kak fiza juga...
make up n pelamin everythings mmg superb...mmg harus di beri pujian n harga pun x mahal...kak fiza jns yg easy going kan..sng je nk bncg2...x rugi sape yg amik ngn kak fiza..berani rekemen la...hehehe..

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top