Friday, December 02, 2011

J card day di mid valley

Semalam dan hari ni ada J card day di Mid valley.
Rina siap mintak cuti sebab nak bershopping hehe!

sebab utama nak cari barang hantaran..walaupun lambat lagi, tapi takpelahh..
tengah murah & ada duit ni, baik beli awal awal..nanti dah bankrupt tak terbeli hehe

banyakk pilihan
dan diskaun 70% ke atas...yay~






Pergi dengan mak tersayang...kesian mak sampai lenguh lenguh kaki.
belanja mak Kenny Rogers




mak malu malu. comell..I LOVE YOU MAK!

so kesimpulannya, dah beli belt, wallet, pen, kemeja, untuk hantaran ^__^

esok plan nak jumpa anak sedara..rindu kat mereka..

Kakak, Aiesha & Afrina...Cik Lia rindu sangat..dah nak sebulan tak jumpa T__T
nape asik balik kampung ni?? sobsob..

Cik Lia dah belikan botol air baru untuk masuk sekolah nanti
Afrina punya minnie mouse, takde dalam gambar




haish..meroyan sebab rindu hehe..

sebelum tidor..rina nak minta bantuan kawan kawan semua untuk LIKE gambar rina di facebook ni..
klik SINI dan like je..sekejap je..tolong ek..
insyaAllah kalau kita tolong orang, nanti akan ada yang tolong kita pula..kan?  :)

thanks for your time!
^___^




3 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

choclairissa @ intan 2/12/11 9:45 PM  

wahhh ade sale ke? saye ade jj voucher dpt haritu x gune2 lg...huhuhu..

Sharinginfoz 3/12/11 8:23 AM  

mesti ramai betul yang pi kan

MizA 3/12/11 2:31 PM  

ala.. rugi nya tak pegi. ehh.. xleh... byk duit nak pakai hujung tahun ni TT____TT

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top