Saturday, December 17, 2011

Tak payah baca pun takpe

sebabnya rina just nak membebel sendiri..hehe!

nanti macam penat je korang buka blog ni pastu tengok tengok takde isi

lepas tu ayat berteraburr

:p

so, akhirnya, after 4 MALAM rina berjaga di substation,
fault investigation selesai juga..

after 1 year rina bekerja, saat ni lah paling mencabar bagi rina..
I will remember it for the rest of my life..

sebab pertama kali kan :)

walaupun mencabar, tapi seriously banyak belajar..
esok perlu buat report pulak huhu!

hari ni, memang pengsan.
balik rumah pukul 9 pagi

terusss mandi, makan, tampal koyok kat belakang banyak banyak
bagi berangin,
minum teh hijau sebab perut tak sedap.
then tidur sepanjang hari!

dari pukul 11 pagi macam tu hingga lahhh pukul 5.30 petang
haha..
giler..
nasib tak boleh solat :p

betul2 letih..
bangun bangun terus pergi toilet (tu pun nak cerita ke)
sebab minum teh hijau kan

then rasa sihat
tapi badan still lenguh lenguh

kalaulahh setiap minggu macam ni,
rasanya boleh kot turun berat badan =P

tak sangka, rina akan bekerja pekerjaan yang macam ni haha!
siapa siapa nak jadi Electrical Power engineer,
bersedia lahh untuk bekerja di tengah malam..
di area Bukit Bintang pulak tu..
dan dikelilingi lelaki..

pandai pandai lah korang jaga diri..
takpe..
korang bukan bersendirian..
ALLAH kan ada

minta perlindungan dariNYA dari niat buruk orang
insyaAllah tak perlu rasa takut

ok lahh, nak main facebook!
nak stalk facebook member dan Bride to Be yang lain!
miss u guys a lot!


4 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Amirul Amir 17/12/11 7:20 PM  

saya folower ke 1000..hehe

Shayra 17/12/11 10:16 PM  

wah rina.. baca pun smpai terasa2 penatnya. hehe. encik partner sy pun power elec. engineer, tp byk outstation kt sbh. salute rina sbb i know its a tough job!

Rina Lia (◕‿◕)✿ 17/12/11 11:50 PM  

thank you amirul!!!!

shayra..kan...mesti ur partner lg penat kene merantau jauh2 huhu

Niena Sofea 19/12/11 12:16 AM  

Salam kenal ..

Niena singgah sini ye ..

Niena sudah follow ..

Jemput singgah & komen blog Niena ye ..

Niena dah klik nuffnang akk .. =)

(Klik iklan churp2 & nuffnang Niena ye)

Jom daftar churpchurp d'blog Niena .. Dengan 1 klik , sudah dapat 20sen .. Churp2 lebih laju daripada nuffnang .. =)

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top