Friday, December 30, 2011

Power System Protection

Alhamdulillah..
hari ni habis 1 paper..
lagi 1 paper on 3rd January..

susah giler..

susah bila asyik tak datang kelas sebab hal kerja
susah bila datang kelas tapi tak dapat focus sebab letih drive dari ofis sampai kelas dalam sejam sebab jem gilo
susah bila study jenis last minute
susah bila perasaan malas study tu semakin bermaharajalela dalam diri
susah bila otak ni makin susah nak menghafal (ataupun malas nak hafal)

so..kesimpulannya..paper paling teruk yang rina pernah jawab..

haish..rasa macam kena repeat jek..

=(
tak mau la repeat..

perlu score A untuk next subject.
WAJIB!

friends...please pray for me, will you?
Thank you =')


0 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top