Thursday, December 01, 2011

Rezeki Kahwin - Menang Dina Halim Bridal Contest :)

Assalammualaikum semua :)

Alhamdulillah..
Rezeki lagi..

Rina menang contest atau kuiz yang dianjurkan oleh Dina Halim Bridal Boutique Sabtu lepas
Dapat Hand Bouquet yang bernilai RM150
walaupun hanya barang kecik tapi still..membantu serba sedikit pengantin budget seperti rina ni :)

kepada kawan kawan Bride to Be di luar sana, jangan lupa like page Dina Halim Bridal Boutique (DHBB) tau!
sebab tiap tiap minggu rasanya, DHBB buat kuiz yang mudahh dengan hadiah yang menarik!


soalan kuiz tersebut ialah :

Soalan 1 :
Siapakah sahabat Rasulullah SAW yg mempunyai sifat keberanian sehinggakan syaitan pernah tewas bertarung dengannya?

Soalan 2 :
Apakah keindahan ALAM ciptaan Allah yang sering anda kagum?

*soalan 2 memerlukan pemerhatian dan susunan ayat yang meruntun jiwa juri.. (^_^)♥*


dan Jawapan rina ialah


‎1. Umar Al-Khattab 2. Sungguh kagum dengan ciptaan Pelangi yang muncul selepas hujan. Ibarat pesanan Allah pada hambaNya, bahawa setiap kesusahan atau kesedihan (hujan) itu pasti ade hikmah yang menggembirakan (pelangi) hati hambaNya. Sesungguhnya Allah Maha Menyayangi. Sentiasa lah bersangka baik pada Allah..

Hehe!
pendek je
tapi terpilih dapat tempat ke 3, betul betul seperti yang rina nak! (SINI)
DHBB tak baca pun sebenarnye 
tapi itulah namanya rezeki
syukur..

tapi kan..rina ada booking HandBouquet dari intanNorazam.
memang limited orang je yang boleh booked dengan dia,
dan rasanya dah penuh kot book sampai July tahun depan.
Rina booked this Felt HB.
Rina punya HB akan dapat on 28 April 2012
so siapa nak ganti rina sila tinggal email di comment ye :)
(sila cepat sebelum rina berubah fikiran haha!)

UPDATE : eh tetiba rina rasa nak pikir dulu...rasa macam nak jugak Intan punya haha!





11 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid 1/12/11 4:03 PM  

tahniah dear! alhamdulillah syukur rezki. =)

Suria 1/12/11 4:16 PM  

wah! tahniah..
teringin booking HB dgn Intan tp tgk date suria tu dh ade org..date rina ni pn takut x sempat nk dpt plak..
huhu..~~ menangis gile..

~ NANA ~ 1/12/11 4:22 PM  

alhamdulillah rezeki kawen :)

Cik Puan Mimi 1/12/11 5:03 PM  

wow~ menang yg rina cakap kt mimi aritu ek?
weee~ tahniah2..rezeki tu

choclairissa @ intan 1/12/11 8:57 PM  

wahhh tahniah dear..comella soalan..selalu soalan berunsur duniawi ni soalan keagamaan... :)

Madly Mad 2/12/11 9:55 AM  

untungnyaaaa....bestnyaaaa......&&&& kenapa i tak tau pasal contest ni. uhuk :( sedih.

kbye.
sobs!
b2b pahang ni, dah follow...:)

WanitaMustanir 4/12/11 9:04 PM  

utk HB intan tuh, rina masih nak ke??

Rina Lia (◕‿◕)✿ 4/12/11 9:34 PM  

sape2 nak, leh la emel ke rina_besh@yahoo.com

1st come 1st serve hehe..

Rina Lia (◕‿◕)✿ 4/12/11 9:50 PM  

maaf. dah sold out hehe :)

nuha hayati 7/12/11 9:49 AM  

rina, nak tanye..berapa rm ye HB intan tu? boleh email nuha kt sini: hayatihanisah@gmail.com

http://nuhahayati.blogspot.com

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top