Tuesday, December 27, 2011

Idea : Baju Bersanding untuk Pengantin Perempuan that inspired me the most!

Assalammualaikum semua =)

Entry waktu lunch hehe!

Macam yang pernah rina cerita dalam entry INI,
rina akan buat sepasang baju baru dengan Nurin Makeover

so..puaslah rina mencari design yang berkenan di hati
dan asyiklah di reject oleh En Tunang
haha..
kalau boleh dia nak tengok rina pakai jubah je =)
jadi, rina pun berusahalah mencari design baju yang cantik di mata rina
dan dipersetujui oleh En Tunang secara terpaksa =P

InsyaAllah masih menutupi aurat, nanti masa fitting perlu minta longgar sikit..
dan rina perlu kurusss..zzz

okeh, back to the story

kali ni, rina nak share dengan korang,
semua baju baju yang rina jumpa dan jadikan inspiration 
banyak kott
rina jumpa je, rina save!

sebelum delete, rina nak tayang dekat sini dulu =)

(1)

 (2)

 (3)

 (4)

 (5)

(6)

 (7)

 (8)

 (9)

(10)

(11)

(12)

(13)

 (14)

 (15)

 (16)

(17)

 (18)

 (19)

 (20)

(21)

(22)

 (23)

(24)

(25)

 (26)


banyak kan? haha

cuba teka mana satu paling hampir menyerupai baju rina?
dan
yang mana satu palingg korang suka?


Notakaki : oleh sebab terlalu banyak..rina tak ingat untuk credit satu satu..maafla ye..bukan nak tiru..just for inspiration only =)


10 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

ZYASH 27/12/11 1:27 PM  

Cantiknyer baju warna merah tu...

SophoRoSyNe a.k.a cik giRang 27/12/11 1:29 PM  

jatuh cinta ngan no 13 n 20...sepertimana yang kuidamkan...hehehe

UyaRayza 27/12/11 1:58 PM  

suke no 7 hehehehe...klasik elegen

Anis_Apis 27/12/11 2:07 PM  

paling suka no 22 hijau tu...
nak nangis,...

~Lieza~ 27/12/11 8:23 PM  

Lieza suka design no 8 tue...tp xnmpk full la...xtau kain dia cmna...

Cik Azizah 27/12/11 9:42 PM  

jijah suke no 12..kaler pon cantik!

snhz 28/12/11 2:09 AM  

no 9 n 12 tu cantik..
yg lain2 pun cntik jgk...
eh, smua cantik la senang cite..
huhu

dhiera 28/12/11 2:45 PM  

semua cantik tapi kite suka nombor 2 tu~

Rina Lia (◕‿◕)✿ 28/12/11 11:02 PM  

rina paling suka nombo 19..tapi susah nak buat haha

WaneyDoney 19/1/13 11:46 AM  

bole design x baju pengntin?klo temph nk taw bpre?

Related Posts with Thumbnails

✿ VVIP Visitors ツ

Make your own

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


✿Gossip Box ツ

  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top