Wednesday, December 14, 2011

Standby yang tak tidur

Salam semua.mesti ramai tak paham. Sebab tak semua kerja macam rina..tapi nak tulis gak sebagai kenangan hehe!

Minggu ni rina standby..swap ngan hafiz sebab hujung bulan rina exam master.

Tapi minggu ni banyak pulak tripping. Dan semalam ada berlaku tripping di substation class one. Cause of tripping pun masih unknown.

Dari semalam sampai harini, rina hanya sempat tidur 2 jam saja...

Tak ngantuk tapi jadi bengong dan stress huwarghh

Malam ni nak pegi site lagi untuk investigate..

Harap2 esok sampai habis minggu ni dah takde tripping lagi...

Ok bai


- Posted using BlogPress from my iPhone

2 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

░♥si lampu neon♥░ 14/12/11 11:01 PM  

wahhh letih tu !!! sabau je la ekk

Related Posts with Thumbnails

  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top