Thursday, December 29, 2011

Siapa nak Hand Bouquet Fresh Flower bernilai RM80 secara percuma?

Alhamdulillah..

rezeki rina, sekali lagi memenangi Hand Bouquet Fresh Flower =)
Hari tu dah menang dari Dina Halim Bridal

dan kali ini rina menang dari
Wedding, House Decoration & Flowers Arrangement

Kami juga bersedia memberi 'consultation' mengenai hiasan decor rumah dan mengubah suai rumah anda menjadi RUMAH IMPIAN.
Alhamdulillah..ok lah kan?
satu untuk bersanding, satu untuk bertandang ^o^

tinggal nikah je takde lagi
tapi nikah takpe, boleh ambik yang bersanding punya
lagipun rina ada dapat hand bouquet free from Nurin MakeOver
tapi HB bunga tipu + manik la
boleh buat props ambil gambar =)

SO,SIAPA NAK MENANG HAND BOUQUET SECARA PERCUMA
ANGKAT TANGAN MACAM SAYA!

=P


masih ada peluang untuk anda!
tapi hanya lah untuk HARI INI sahaja

sangat mudah syarat pernyertaan.
Hanya buat status di Facebook mengenai Hand Bouquet idaman anda

boleh buat banyak kali untuk lebih peluang untuk menang since contest ini berkonsepkan lucky draw

more information, read HERE

GOOD LUCK!


4 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Anis_Apis 29/12/11 8:50 AM  

eh ada lagi ya giveaway? ingatkan dh habis :P

ilaSham 29/12/11 9:59 AM  

Congrats dear..bestnya HB dapat sponsor.. ;-)

miss ain 29/12/11 7:59 PM  

best nye dapat HB. nak boleh? hehehe.
i link u dear. link me back.
http://nurulainlatif.blogspot.com/

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top