Saturday, December 10, 2011

Johor Premium Outlets

Semalam rina ade kursus di Johor. Tiba tiba habis awal. So tanpa dirancang, rina pergi dengan kawan ke Johor Premium Outlets di area Senai Airport. Ambil exit 304, terus je then nanti ada sign board JPO.

Besarrr. Rina tak sempat nak explore habis...



Cantik. Concept open air. So ok je kalau nak datang dengan family sebab ada banyak kerusi dan restaurant.




Semuanya brand yang terkenal. Tapi tak semua brand kot yang ada..

Tahap kemurahan tu rina tak tahu pulak sebab rina jarang shopping barang branded ni. Selalu barang cap ayam je hehe!

Tapi harga harga semua mampu milik untuk jenama tertentu

Shopping sakan hahah. Beli siap siap. Sebab tak tahu bila akan sampai ke sini lagi. Dan kalau sampai pun tak sure time tu ada duit ke tak zzz.

Macam makcik je naik flight bawak banyak beg plastik :p




Tak banyak gambar sebab busy shopping. Tangan pun penuh huhu!

Teringinn nak pergi lagi!


2 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

ku-cit 11/12/11 12:16 AM  

br blk dr sini gak...tempat baru bukak...so mmg ramai la pegi...org singapore pon rmai jugak dtg...lg2 time weekend ni kn... cuma konsep open air mcm xsesuai...yela kat malaysia ni kn cuaca panas ujan...

WaTy 11/12/11 10:55 PM  

nak pegi jugak~~~ hehehe seronok nye~~ :P

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top