Thursday, May 13, 2010

21st International Invention, Innovation and Technology Exhibition

name pendek ITEX'10

hehehe

otw g KLCC untuk prepare ITEX'10

rina kan jadi Research Assistant untuk seorang Lecturer Uniten, Dr. Yasmin.
Projek yang kami buat, Dr. Yasmin register untuk ITEX'10

taktaula bleh menang ke tak..
tapi rina dengan naza dah try buat yang terbaik
project buat software je
apetah tajuk, esok rina cerita lagi :P

harini datang setup booth je

Details pasal exhibition ni :


hahahah
nampak tak?? ;pp

datang je esok atau lusa dalam kol 10 lebeh hehe
dekat KLCC exhibition centre

booth uniten besar~

sekian maseh.

3 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Aidi-Safuan 14/5/10 1:35 AM  

owh, ko ade kat klcc ke weekend nih? tunggu la aku datang kacau ko nanti. HAHAHA

intanurulfateha (◡‿◡✿) 14/5/10 6:38 PM  

.alaa klu ade kt kl, bole jmpe rina
.tp skng kt muar
T____T

Rina (◕‿◕)✿ 16/5/10 3:44 PM  

aidi : xde ponn

intan : xpe2. nanti kite jmpe laen kali :D

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top