Sunday, May 09, 2010

Ninie Ahmad for the Adidas Ole KO Challenge!

hai semua! anda sihat? dah bersukan minggu ni? ke tido je manjang ;pp

hari ni rina nak cerita kat korang tentang 1 of the contestant project alpha ni
nama dia Ninie Ahmad

secomel nama dia, orang nye pon kecik molek tau

Actually, Project Alpha's Blogger from season 1 and season 2 akan berfutsal di road show at Centre Court, Mid Valley Megamall pada Friday ini, 27 May 2010. 

Ninie Ahmad pun masuk.
rina mejangkakan die mesti menang punyela

sebab dia ni bukan saje kecik, senang nak menyelit-nyelit haha
tapi dia jugak seorang yang aktif dan menjaga kesihatan.

kalau korang nak tahu, dia ni ada yoga centre.
hebat kan?
lepas tu dia dengan baik hatinya nak share ilmu dia tentang yoga kepada semua pembaca yang membaca blog dia

ni antara petikan entry dari blog dia, tentang Ninie ahmad ni

Ninie Ahmad is easily Malaysia’s celebrity yoga instructor. Currently ranked Top 5 Female Bloggers in Malaysia (by Nuffnang) with over 15,000 readers a week – Ninie has graced a number of magazine covers, endless magazine pages as yoga personality / fitness model and also no stranger to local TV as she has been featured as special guest in most talk shows.

wow. top 5 ok.
hebatla dia ni
kecik-kecik cili padi orang cakap ;p

ok. rina dah dapat idea.
kalau ninie ajar yoga

rina nak ajar yoyo
ok tak?
*sile ketawa. sape tak ketawa, siap dia*

ok berbalik kepada pelawanan futsal tadi.
rina rasa macam nak pergi je la
boleh tengok idol2 blogger main
bukan senang wehh
manetau leh bekenalan dengan Ninie ahmad
tiba-tiba die kasi kelas yoga free 
tak dapat yoga, yogurt pon jadila
*ini pon kene ketawa k*

okla. sebelum entry ni menjadi lebih mengarut sebab rina memang saje nak bagi 200 patah pekataan, rina nak ending kan entry ini dengan ucapan
selamat malam dan mari bekerja untuk semua warga malaysia yang bekerja
yang sedang tanam anggur, pastikan buah anggur anda masak subur

sekian. mari layan video!








Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS. Catch the Project Alpha bloggers at the Adidas Ole KO road show at Centre Court, Mid Valley Megamall, Friday 21 May at 7.30pm!

0 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top