Saturday, May 29, 2010

Kalau korang, korang buat ape?

Rina ada kawan, nama dia Ayu (bukan nama sebenar)..
kami takdela rapat pun..setakat senyum-senyum dan Hai-hai jela
Tapi Ayu ni, rapat dengan best friend rina, Mila (bukan nama sebenar)..

from Mila, rina tahu lah Ayu ni seorang yang baik dan setia pada kekasih dia..

1 day, rina ternampak 1 perbuatan mencurigakan kekasih si Ayu ni..
bukan rina je..rina dan naza
tapi masa tu rina anggap, maybe kekasih Ayu ni, just kawan je dengan perempuan tu..

sebab rina pun kenal jugakla kekasih Ayu ni..
tau gak la cerita betapa bahagia nye diorang ni
dari Mila

then tak lama lepas tu, rina dan naza, teserempak dengan kekasih Ayu berpegang tangan dengan seorang perempuan ni..

Kami betul-betul tekejut dan tak percaya,
kami datang dekat, pandang betul-betul
memang sah..

so..kalau korang ape korang buat:?

bagitahu Ayu?
senyap je?

dan

ape korang nak rina dan naza buat if korang adalah Ayu?

rina bukanlah seorag yang menjaga tepi kain orang, masuk campur hal orang..
tapi rina tak mampu nak tengok orang lelaki senang-senang nak tipu seorang perempuan yang baik hati dia..

rina perempuan..
naza perempuan..
Mila perempuan..

dan Ayu juga perempuan..

patutkah kami berdiam diri je?

4 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

ayin~weeweet 29/5/10 4:24 PM  

adoi..ssh tu.dulu kan kwn ayin pn ada mcm ni.dia ssh nak trima sbb dia kt bnda xjd dpn mata.inilah kes klu prmpuan dh prcaya sgt kn.tp klu ayin, BAGITAU JE.kang nasi jd bubur lg haru :)

Aimi Dayana Bahari 30/5/10 1:15 AM  

lebih baik bagitau kak. cian ayu dipermainkan.

Saiful Akmal 30/5/10 1:22 AM  

bgtau...tp at first, jgn gtau direct...try kias2 cket...cm tny2 psal bf die...wat kn senario...tgk respon die dulu...klu rs seswai nk terus terang, baru ckp...

Anonymous,  23/9/11 2:25 PM  

its okay, Rina dah buat apa yg patut perempuan buat.. Thanks Rina, Naza n Mila :)

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top