Saturday, May 29, 2010

Terasa nak update layout!

apsal ramai yang tukar layout lately ni?

buat rina rasa nak tukar layout la..

next week tak keje, nak start operasi mengemas blog.

banyak dah to do list untuk next week

most of them kene duduk depan laptop.
adoi..rabun teruk lama2 kalau macam ni.

ingat nak buat rawatan laser la 
laser mata yang bagi ilang rabun tu hehe

insyaAllah 1 day :)

4 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

kembatolo™ 29/5/10 11:59 PM  

tak nampak nerd r kalo tak pakai spek..haha

Nazatul shima 30/5/10 12:04 PM  

mate cma pon da nk rabun ni..tpi tetap xnk pakai spek..haha..

ilyani 30/5/10 5:19 PM  

tukau la.. hehe.. tp sayang la layout nih comey sgt dah :)

Rina (◕‿◕)✿ 30/5/10 10:27 PM  

kembatolo : comel ke nerd? heheh

cma : haih mne leh. nanti power naik nnt

ily : tula..syg sbnrnye..so just improvekan je hehe :)

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top