Monday, May 31, 2010

Last day jadi R.A =)

Setelah sebulan setengah, akhirnya kerjaya ku sebagai Research Assistant berakhir jua.

hehehehe
ayat novel dah terkeluar ;pp

so hari ni, Dr. Yasmin, boss kesayangan belanja kami lunch
yahuuu

makan di Delifrance!



kenyanggggg

rina makan ni :

Steak & Mushroom Pie, RM14.90

bolehlaaa..macam karipap besarrr
dalam tu steak besarrr
memang banyak dan gemoklah anda 
hehe
tapi rina habes zzz *gemok*

yang kiri <---- Dr. Yasmin punya.
yang kanan ---> Naza punya.

macam sama kan???
tapi lain ok.

yang Dr. Yasmin punye 
Pasta Paloma Gratin, RM16.90
sekali dengan soup dan garlic bread.
emmmm..tak sedap kot lol.
nama je hebat
tapi macam penuh pasta je.
macam tawar pon ade..
soup tak rasa pula hehe

yang Naza punye
Chicken Lasagna, RM 13.50
sedap jugaklaa
cheese lembut je
tapi 1 suap dah muak haha
sebab sangat-sangat bercheese dan mozzarella dia letak banyak lah
so better kalau beli makan ramai-ramai

ape-ape pon

THANKS DR. YASMIN


thanks blanje..
thanks untuk tunjuk ajar
thanks untuk pengalaman ni..

thanks jugak pada Naza
memang akan rindu ko la naza..
dengan sape lagi nak buat lawak ni..
sob sob sob

sedih pulak
T__T

esok nak bangun pukul bape ye?
hihi ;p

~THE END~

p/s : pendapat tentang makanan tu, mengikut citarasa rina je tau..lain orang lain minat kan kan?  so korang pegila try..manetau berminat =D




2 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Anonymous,  31/5/10 10:05 PM  

ceit...ko bole bgun lmbt..hehe bak kata org tua2 tak elok bgun lambat2..awk tuh anak dara..hehe..buwekk
-purplenaz-

wawa syaida 1/6/10 1:45 AM  

sedapny...rasa cam nak ngappp je karipap giant tu...
bestny rina....leh jadi fulltime housewife ni...=) weiyuuu

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top