Thursday, May 27, 2010

Celebrities who Stink

ok. tajuk mencabar lagi haha
korang tau kan saya sedang buat contest. macam biasa.
project alpha punya contest.

tajuk yang diberi minggu ini Celebrities who Stink??

whatt theeee fun hihihi *wiwit, dah pandai rina skrg wtf. pengaruh rakan sebaya lol*

sooo, kepada artis yang bakal rina sebut..rina bukan sengaja nak mengutuk kamu..
rina terpaksa ok...demi RM20... i terpaksa. please jangan saman i
hehehe ;ppp

kawan rina ni pernah cakap, nama dia  X. haha. kang dia  kene saman pulak ;pp

dia pegi kat PNR Ayer Keroh, Melaka, dia tesermpak dengan Awie Wings bersama dengan rakan-rakan dia konvoi naik motor dia yang  besar tu la..
lepas diorang parking motor dorang, kawan rina ni dengan muka tak malu terusla pegi kat dorang, nak bergambar, mintak signature la katekan..

tapii bila dia berdiri je sebelah Awie tu, dia cakap dia rasa nak pengsan sangat-sangat sebab bau badan Awie yang hapak cam tak mandi 18 hari hehe
*credit to mr Google*

tak tau la sejauh mane kebenarannya..
tapi bagi rina, sebagai artis, dia perlulah pandai menjaga diri dia..especially penampilan dia..
eh tapi kalau nampak kemas bersih tapi bau badan busuk tak guna jugak haha

mak rina ada bagi 1 petua nak hilangkan bau badan
letak limau nipis dekat keti anda hahaha
betulll
rina dulu-dulu pakai hari-hari
wangi ok my keti ops haha tak senonoh je

tapi ade satu cara palinng senang.
pakailah Adidas! hehe
so Awie kalau baca, jangan lupa beli Adidas ok :P










Project Alpha is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS.

3 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

WZulhilmi 27/5/10 8:32 PM  

Awie pun busuk?? Baru tau nie.. Hahahaha :)

Mia Liana 28/5/10 2:40 AM  

ooo minat awie rupanya....

apa-apa pun good luck! sama-sama kita menuju puncak denga project alpha...

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top