Friday, May 07, 2010

Balas Dendam Berbulu~*

atau Furry Vengeance dalam bahasa omputih hehe



Synopsis

A real estate developer moves his family from Chicago to Oregon when his job calls for him to oversee the building of a major housing development. But when his latest project threatens the homes of the local forest creatures, the animals seek revenge by turning a peaceful cul-de-sac under construction into a battlefield of epic proportions. It's man versus nature and the fur is gonna fly! 

Genres: Comedy


Feeq, kawan blog rina, bagi rina 4 tickets premier free untuk tengok cerita ni semalam kat The Curve.
Thanks  so much Feeq! nanti-nanti kalau ada lagi, jangan lupa rina tau hehe

So, rina telah mengajak (skema tibe2) 4 orang kawan rina, Naza, Faiz, dan Murni
Murni dan Rina

Naza dan Faiz
Pasangan kekasih sehati sejiwa. cuma tak duduk same rendah bediri same tinggi je hahahaha
saje nak cari gaduh ngan naza ;pp

Overall rina bagi rating 3/5 la untuk cerita ni

bagi rina, quite funny citer ni..boleh la nak tengok enjoy2
tapi, tak berbaloi la nak bayar mahal2 pegi tengok wayang hahah

tapi if u all suka nak tengok wayang, amatlah digalakkan
boleh gelak sakan lol

ok bai

2 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Anonymous,  7/5/10 8:43 PM  

kuag asam tol..sj jek nk cr gado gan aku kn..hehe..btw tenkiu dpt tiket free..hehe dah2 g wat keje..bgtau mem asyik update blog jek..heh

intanurulfateha (◡‿◡✿) 7/5/10 9:21 PM  

.hehe
.hairi msti tanak tgk ceta cmni
.die tuh suke action kamen jerr
.suke tgk i jerit3 ketakutan T_T

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top