Sunday, May 16, 2010

ade universiti korang tak?

sambungan dari gambar-gambar U yang participate in ITEX'10 di sini


ada lagi yang tak larat nak tngkap gambar atau sengaja malas tangkap gambar hehe

hari ni ada lagi tapi kami tak pergi
priority untuk yang menang Gold saje
baju masing2 dah Gold..tapi dapat Bronze pule hihi


nikmatnyee dapat bermalas-malas di rumah

zzzz

3 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

ilyani 16/5/10 1:40 PM  

ye ye ade!!! :P
pandai je rina siap letak 2 pics USM :P bajet kalu ilyani tak nampak jgk mmg tak patut la kan.. hihi... UIA pun ade.

saya rasa saya lagi prone mengaku sbg budak UIA dari nak mengaku student USM. pelik ke?? :P uia 1.5+4 tahun.. USM 1.5 tahun je.. ;)

Nazatul shima 16/5/10 2:20 PM  

yes!usm ade pics!hehhehe..usmku..rindu pada kamU!!hihi..:)

Rina (◕‿◕)✿ 16/5/10 3:41 PM  

ily : hahah. lawa la booth usm tu psl letak 2 :D

xpe2.klo rina pon rina sokong uia lebih :P

cma : hehehe. sure ade usm :)

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top