Sunday, May 09, 2010

Sampai jugak ke I-city~~

Rina memang plan nak bawak mak, Aesha & Amira dah sorang kazen rina, faezah ni g I-city weekend ni
plan sendiri-sendiri

cakap awal-awal nanti takut tak jadi ;pp

akhirnye, dengan sesat-sesat, jem 2 3 jam
dalam pukul 10 malam baru la sampai ke I-City ni

ape lagi. mengamukla kesayangan cik lia yang kecik ni

nampak?
adik mengamuk, kakak dah ilang mood :(

tapi lama-lama, dapat mainan lampu2. tengok banyak lampu cantik-cantik
tibe-tibe je jadi hepi balik hehe :)
tapi time tu, rina plak dah penat nak tangkap gambar ;p

penat2 bawak kete bile anda sesat dan keadaan jalan raya adalah jem!

ini mak kesayangan

mak memang pemalu bile begambar. anak die je yang x reti malu ;pp

ini kazen rina, Faezah dan ibunya, Aunty..

ayah dia dah meninggal..sedih kan
Amirah Izzati menunjukkan earring sticker nye

tengok. budak kecik merajuk. tak nak amik gambar.
penat rina berlakon2. tapi dia tau2 je orang nak ambik gambar dia.


lagi gambar di i-city



pemandangan paling indah :


sangat kiut kan??? 
anak cina mane tah. kiut sangat2! static je posing.
sume orang berebut tangkap gambar dorang temasuk rina :D

ada lagi kot tempat menarik. tapi lepas pegi gerai2 jual makanan n mainan lampu2
kami semua decide nak balik sebab dah lewat.
dah pukul 11 lebih.

overall, I-City ni beshla..lagi besh kalau datang dengan budak kecik :)
rasa macam nak pegi lagi hehe

ehh
lupa lak dekat sorang lagi kesayangan cik lia


tengok! dah merajuk sebab kene tinggal.
Nanti Mia dah pandai jalan, cik lia bawak Mia jalan-jalan jugak ye. muahhh

berakhirlah weekend.
esok kerja.
penatnye T_T

1 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

shaz 9/5/10 11:04 PM  

hey kat mana tu i-city?? ;p
sry if my bm seems to be weird. haha... i'm adapting the malay culture too!! :D
thanks for visiting my blog for sooo often! haha..
n yea, Looklet is quite fun n after tat post lotza ppl joined. =.= Seriously i should collect advertorial fee from Looklet! haha... xD
Narh, i'm just good in mix-matching clothes, so i'm not a good designer. haha...
I think u should install cbox so tat i won't be spamming at ur comment section! haha.. ;p
all the best rina! <3

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top