Sunday, May 09, 2010

Happy Mothers Day!!

Semalam da jalan2 dengan mak
bermalam di rumah sedara rina

baru je sampai rumah ni.
kepala denyut2
tapi blogshop perlu di update!

beli2 lelong2 hehe

korang2, yang rasa2 kawan blog rina yang sejati, 
atau kawan rina yang ade blog yang baik2 hehe

tolong link kan lah blogshop rina tu ye..
memang nak pegi promote satu2 kat semua blog.
tapi tidak berkesempatan hehe


thankss ;pp

ok. nak rest jap. malam-malam sikit update lagi!

3 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

ilyani 9/5/10 6:39 PM  

okeh nanti sy link kat my shop.. baru je nak renovate shop.ilyani.net
rina punya shop mcm byk customer ;P bg la tips sket.. hehehe

vios.

Rina (◕‿◕)✿ 9/5/10 6:53 PM  

hehe. banyak ke? biase je la hihi..

xtaula tips ape..

jual mura2 je kot..jgn tamak2..pstu kene promote2 slalu..dan customer 1st! xmao marah2 to backout buyers..biasela tu kdg2 it happens :)

kembatolo™ 9/5/10 7:10 PM  

kalo promote ade bayaran pape ke?haha..bes r bawak mak jenjalan..haha

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top