Wednesday, May 12, 2010

One, two, Freddy's coming for you.



Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again

mesti ramai yang dah pernah tengok kan cerita Freddy ni

Semalam rina bepeluang tengok premiere citer ni
kawan rina, Feeq dari advertlets yang bagi tiket free
thanks again feeq!!
*Diary of Wimpy Kid takde tiket free ke??*
hihi

Overall cerita ni macam biase je kot
macam sama dengan cerita Freddy yang lain
rina tak sure ada berapa kali dah cerita Freddy ni keluar
tapi yang pasti rina pernah tengok sekali masa rina form 1 tak silap..
masa tu rina tengok ramai2 dengan budak batch dekat library tak sure kenape. aktiviti pelajar kot lol
rina tengok separuh je
menjerit-jerit dengan member
last-last sebab takut sangat kitorang keluar library, balik asrama ;p
dan malam tu kitorang tak dapat tidur hihi

ok dah lari dari topic asal ;pp

A nightmare on elm street 2010 ni
macam same je la cerita dia
cume jalan cerita maybe lain
tapi still bunuh2 dalam mimpi
tekejut-tekejut 7 8 das
*memang letih tutup telinga, nanti terjerit, tekejut satu cinema tak pasal*

overall rina bagi 2 over 5 stars
hahaha
sikit je

ntah. bosan sikit kot pasal tutup mata
tapi papepon besh tiket free lalala

^__^

4 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

ilyani 12/5/10 3:45 PM  

apsal advertslets suka bagi tiket movie free nie?? siap ade extra utk nuffnanger lg.. ahah..

nak jugak bleh?

kembatolo™ 12/5/10 5:51 PM  

kalo tutup telinga memang tak terkejot la..haha

Rina (◕‿◕)✿ 12/5/10 9:17 PM  

ily : boleh2. kalau ily dekat2 kl,, sureee rina ajak ily tau..

kembatolo : hahaha. malasla nak tekejut, nanti 1 pggung tekejut same ;p

Anonymous,  8/10/11 1:00 PM  

time form 3 la. lepas PMR!

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top