Monday, May 17, 2010

Who Will Win the World Cup?

hahah tajuk minggu ni memang mencabar rina yang terkenal sebagai seorang wanita sejati yang tidak mengikuti bola sepak ni

tapiii, rina tengok gak tauu
sebab abah rina memang minat bola2 ni
siap pasang Astro Sukan2 tu khasss untuk dia tengok malam-malam

bila tajuk ni keluar, rina tefikir abah yang pertama untuk dibawa berbincang *eceh
tapi abah dah pergi ke surau haih~

seb baik ade twin rina yang membantu

eh korang tak tau ke, rina pun ada twin, ingat kembatolo je ke? hehehe
hasil perbincangan kami *buat2 berbincang*
kami target Portugal yang akan menang World Cup kali ni?

Why?
sebab Kapten Portugal sendiri cakap kali ni punya World Cup in South Africa dorang akan menang lah
Mesti semua orang kenal kan kapten Portugal?
siapa tak kenal, Cristiano Ronaldo. Pemain terhebat dunia ni hehe

Real Madrid pon setuju yang Portugal dah improve banyak dan mempunyai pengalaman yang cukup untuk meraih kejohanan kali ini.

Plus, all the great teams and all the great players will be there. Dulu pon OK but this time will be the strongest.

Sebenarnya, setiap pasukan memang layak untuk memenangi World Cup kali ini tetapi bagi saya dan twin saya tu, Portugal antara yang paling layak lah hehe

But still the need good things to happen. They must work hard, have confident, have the support and they must be lucky!












Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS.
http://projectalpha.com.my/promo

2 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

syamim,  18/5/10 9:58 AM  

pergh...rina n her twin komen pasal bola...shebby singh kne bersara la nampak gayenye...he he he

shouji 19/5/10 8:57 PM  

argentina rules..!!! =)

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top