Thursday, May 20, 2010

Football=Adidas?

OK NAK BECERITA PASAL FOOTBALL LAGI!

haih taktaula apsal semenjak dua menjak ni rina berminat betul dengan Football hehehehe
Sebenarnya rina lagi berminat dengan satu jenama yang sangat famous tahap antarabangsa punya iaitu Adidas!

memang hebat lah Adidas ni.
dalam banyak-banyak jenama yang ada kat dunia ni, jenama sukan la rina maksudkan, Adidas jugak yang terpilih untuk menaja World Cup 2010.

so kalau korang tengok World Cup nanti, ramailah pemain-pemain akan pakai barang berjenama ADIDAS.

dari kasut, wrist band, head band *erk. ade ke head band wkakaka tibai saje*
stokin :p, beg, botol air
ape lagi ape lagi
spender ade tak?
ok ini bukan lawak lucah. hanya pertanyaan ye
eh boxer kot?

ok whatever
yang pasti Adidas dapat menyediakan semua keperluan seorang pemain football 
that's why dia terpilih kan kan kan kan?
(saje bagi banyak kan)
hehehehehe

Sebenarnya, untuk pengetahuan korang, dari tahun 1970 lagi Adidas telah menjadi penaja World Cup ni. masa tu kat Mexico.
siap ada nama ok bola tu.
nama dia Telstar 
first time saye tahu, bola ada nama ;ppp

masa tu bola bosan jela.bulat hitam putih sudah. janji boleh sepak
tapi sekarang, dengan teknologi masa kini..bola direka dengan lebih hebat lagi
bulat bukan sebarang bulat
bulat berteknologi tau
hihi

kali ini nama bola World Cup ialah Adidas Jabulani.
Adidas Jabulani adalah bola yang pertama yang dihasilkan menggunakan teknologi aerodynamic sama macam F1!!
aerodynamic ni macam teknologi melawan angin la
wehh tak masuk gol lagi tak taula
takde alasan dah ye hihi ;p
 ok. sekian time kasih ^^













Project Alpha is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS. The Project Alpha bloggers will be at the Adidas Pure Game Ole KO event on Friday (May 21), from 7.30pm-8.30pm. Catch them in action!

0 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top