Friday, May 14, 2010

seharian di KLCC

dari pukul 8 dah sampai KLCC
naik LRT je

sampai pukul 5 baru balik
memang penat n lenguh badan
duduk je ehhe
tapi pengalaman kan
esok ade lagi

gambar untuk hari ni~
layan~~

Dr. Yasmin Hanum Team hehe
rina,naza dan Dr. Yasmin
rina dan naza suke sangat Dr. Yasmin. She is a very nice person, sweet, intelligence, hardworking, kind dan macam2 lagi *puan, gaji lebih please hikhik*

Ni booth kami dan tajuk projek kami

dan rina dan naza ade jalan2 dalam hall tu
hall exhibition ni sangat besarrrr
memang banyak giler la company, universities, sekolah dari seluruh dunia ambil bahagian

ni antara universities yang rina dapat amik gambar :D



ada U korang tak??
ok. esok cerita lagi. penat-penat. esok kene pegi awal lagi.

datang la ramai-ramai esok. 
bagi sokongan dekat universiti di Malaysia :D

7 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

A Z R E E N 14/5/10 9:29 PM  

wow. ada uni i. UTHM. Weee~~

Rina (◕‿◕)✿ 14/5/10 10:51 PM  

hhehhe.datang2 esok bagi support ;p

kembatolo™ 15/5/10 2:44 AM  

aik?da keje ke?hahaha..soklan sudi tak sudi..ngaa~

Anonymous,  15/5/10 5:47 AM  

'the entrepreneur university' never heard! Uni ape tue ekhh?

Mr k.A 15/5/10 6:57 PM  

UTP ade!!! hehe

Rina (◕‿◕)✿ 16/5/10 3:43 PM  

kembatolo : hehe da la..haih.sedih. nmpk sgt masuk xbace post hihihi ;p

anonymous : i dont know. just google if u wanna know ;p

Mr. k.A : yes2 besar lagi hehe

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top