Monday, May 17, 2010

TNB ni lambat betul..

TNB nak panggil rina ke taknak ni ek..
penat dah tunggu..

da la rina abes awal R.A ni.
sampai hujung bulan ni.
so bulan 6 nak buat ape?

rase macam nak try consultancy company pulak la..

kalau ade post kosong as electrical engineer (or related) kat mana-mana company 
yang tak kisah kalau orang tu ada bonding dengan mana-mana scholar, 
tolong bagitau rina ye

huhuhu
time to touch up resume bagi cantikk punye
fuh kanan fuh kiri
dapatla kerja secara cepat


kita semua tak kan mampu untuk berehat sakan di rumah bila melihat ibu bapa kita bersusah payah mencari rezeki kan? =')

semoga kita semua mendapat kerja yang baik-baik
yang boleh memberi sedikit sebanyak kesenangan kepada family kita

Aminnn

^__^

0 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top