Wednesday, May 12, 2010

Pertama kali berjumpa Arlina :)

sape Arlina?
dia ni kawan baik Hafzan dulu.
sape Hafzan? 
dia ni kawan rina dekat uniten.


so kitorang kadang-kadang contact jugakla dekat friendster, sms and facebook.
dia la yang selalu contact rina
dia sangat peramah dan baik orangnye
pastu cantik pulak tu.

then, tadi rina pergi alamanda, tiba2 Arlina sms, 
"Rina dekat alamanda ke?"

Rina jawab
"ye, Arlina nmpk rina ke?"


Arlina jawab
"a ah kat McD. jomla jumpa"

so rina pon patah balik ke McD, then jumpa dia.
hehehe
alhamdulillah dapat jugak jumpa depan-depan kan?
takdela cam kawan kat fesbuk tapi dunia yg real tak kawan

untuk Arlina, rina nak ucapkan Selamat Pengantin Baru buat ke 80 juta billion kali
hihi

orang cantik memang cepat kawen ;ppp


cantikkan??
hope mereka bahagia ke anak cucu. aminnn..
eh jap
bukan ke anak cucu
tapi hingga akhir hayat
baru betul.
aminnnn

^__^


7 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Aidi-Safuan 12/5/10 11:57 PM  

hafzan tuh kawan ko ke rina? baru tau!

ko balik kerja kol braper?

kembatolo™ 13/5/10 2:49 AM  

orang cantik cepat kawen?
boleh makai ke tak nie?haha

chenurulhusna 13/5/10 9:09 AM  

mereka comel.fina bile lg?;)

Rina (◕‿◕)✿ 13/5/10 1:22 PM  

aidi : kol 7.nape?

kembatolo : boleh gak kdg2 hahaha

husna : hehe.jgn ditanye ttg rina :p

intanurulfateha (◡‿◡✿) 13/5/10 4:54 PM  

.comel laa
.suke tgk org kawen~

Rina (◕‿◕)✿ 13/5/10 11:02 PM  

hihi..xlame die pulak kannn :D

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top