Wednesday, May 19, 2010

beterabur

ini entry beterabur..
saya tak tahu nak cerita apa sebenarnya..

biasala tu..
sekali sebulan mesti seseorang blogger tegar akan berasa malas nak mengupdate post
kira macam perempuanla sekali sebulan
blogger pon same
btul tak kawan-kawan blogger?
hihihi

tadi kan
balik kerja saya singgah pasar malam dekat-dekat rumah
sorang-sorang je pegi pasar malam

sebab bosan sangat
rasa mahu jalan-jalan

akhirnya dapat jugak jalan-jalan
terhiburla sikit hati hihi

saya beli jagung rebus 3
satu untuk mak, abah dan saya
ayam goreng kecik seketol
ofkos untuk saya
dan tau fu fa gula merah dan gula putih
untuk simpanan dalam peti ais

nyum2
tau fu fa memang sedap kalau makan sejuk-sejuk
tak percaya, sila try..

tiba-tiba rasa macam baik dan skema bila tulis baku dan membahasakan diri saya ;pp

anyway, saya merancang nak menyerang sekolah rendah lama saya, MGS, Brickfield esok

saya ingin berjumpa dengan guru besar dia

nak report tentang kepala anak saya yang teleng ditampar guru
ok. itu mengarut dan tipu belaka

saya nak try tanya, ada nak pakai cikgu sementara tak

macam best kan kalau dapat?
dah lama saya bercita-cita nak jadi cikgu
bila lagi kan?

"ok murid-murid, nama cikgu, cikgu rina. boleh panggil cikgu, miss cute."

berlatih.

^O^

6 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

shaz 19/5/10 9:22 PM  

"kira macam perempuanla sekali sebulan
blogger pon same"

Betul!! hahaha.. xD malas sangat nak update!! ;p especially skrg I sedang flu. :(

ayin~weeweet 19/5/10 10:01 PM  

cik rina, selalu kan klu nak jd guru ganti kena amik borang kt PPD. tp klu dpt sokongan GB lg senang sket kot. tp kan jd guru ganti gj kecik, GSTT baru besar gaban. kikiki saje menyampok nih hehe

Rina (◕‿◕)✿ 19/5/10 10:03 PM  

shaz : hahaha. macam2 u ni. flu la,ulcer la..hehee whatever it is, hope u cn get well soon :)

ayin : GSTT tu ape pule. isk. ni yang rase nak menegur ayin..rina tegur ayin kat ym ye hihi

KEMBARA KERTAS KOSONG 19/5/10 11:16 PM  

erm malas tuh standard lah cik rina...huhu semua blogger akan rasa...

erm gud luk ya..moga dpt jadi guru...kalau dapatlah...insyaALLAH^_^

Nazatul shima 20/5/10 2:09 PM  

la..rina nak stop jadi RA ke?bez pe jadi RA..:)

- Gie - 20/5/10 5:06 PM  

gud for u..
utk practice jd lecturer nnti :)

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top