Thursday, May 06, 2010

Ada♥ aya. Amani comel!


comelkannn??
ni antara watak dalam Series Adamaya
rina rasa ramai da kot wat entry pasal Adamaya ni
femes gak

rina tak dapat nak tengok sebab kerja balik pukul 7
tapi rina mintak dari kawan yang donlod

baru dapat semalam dan bjaye habiskan semua episod semalam lol

sampai episod 15 baru

sape2 yang da tengok 16 onwards pls jangan spoil ok!
hehe

overall, rina tak berapa nak suka la..
mula2 suka
lama2 makin tengok makin sakit ati je

muke bekerut2 mulut muncung2 
(sila bayangkan muka rina macam Lisa Surihani pls) 
tengok cite ni

pressurreee!
adam punye baik, apsal maya tak tahu nak hargai???
ok, over.


Rating rina bagi 3 over 5 stars. tak suke jalan cerita. rasa tak logik.
ntahla..maybe ada in real world, tapi bagi rina macam tak logik jugak tak kire ;p

TV3
6.30 pm - 7.30 pm
Dibintangi : Lisa Surihani, Hussain

6 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Hazzy Ishak 6/5/10 12:53 PM  

wah wah wah
obses jugak dgn cerita ni walaupun tak suka jalan cerita
he he he
saya dah terlepas 5 episod
sob sob

N.N.M.H 6/5/10 4:12 PM  

hye..rina..
cite ni pun saya tak tgk sgt..
tpi skrg sedang mengikuti..
mmg geram jugak...
hehehe...
amani mmg comel...;))
adam, maya , amani.......love2..

koktel,  6/5/10 7:43 PM  

x dapat nk bygkan mcm lisa surihani..mcm adibah noor ade la..muahaha..

enjelinajolipit 6/5/10 9:55 PM  

saya baru menapak epi 1. hahahahahahah!

kura2 memang mcm ni

Rina (◕‿◕)✿ 7/5/10 7:19 AM  

hazzy : haha. suke tgok pelakon die je :)

NNMH : hehe. love2 amani ngan adam je boleh x. maya jahat!! <--over lagi ;pp

koktel : cessss! plis2. bukan lisa, ct nurhaliza pn jadila plis2 lol

enjelina : yeke? nak spoiler tak? XD

intanurulfateha (◡‿◡✿) 7/5/10 6:05 PM  

.i pun baru terhegehh3 nk tgk ceta neh huhu

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top