Monday, May 31, 2010

My Sweetheart Smells Like Fresh!

hai semua~~

dah mandi semua? hehehe
kalau dah pukul 6 petang tak mandi lagi memang layak lah anda berkawan dengan kambing hihi

hari ni rina sekali lagi nak bercakap tentang ADIDAS

memang favourite I tau
sebab dia bagi saya rm40 seminggu
baikkannn

ok. berbalik pada tajuk saya hari ini kan

tentang bau ataupun smell yang palingggg rina suka..

mestila bau pasangan kita betol tak??
tapi malangnya I takde pasangan cis...

so rina nak cerita tentang bau pasangan rina yang 1 lagi yang memang pasangan rina sejak rina lahir lagi

iaitu my lovely hensem father
muahh sikit ehehe

nak tau ayah rina berbau camne??


bau freshhhh
macam baru lepas mandi
segar jee
takpon macam bau bila korang pegi dekat satu kawasan lapang yang penuh dengan tumbuh-tumbuhan
mesti rasa segar je kan?

rina suka sangat bau ni
sebab bau dia tak kuat sangat
dan rasa semulajadi je
tak tengik bak kata naza hahaha (naza kat sebelah lol)

maka dengan ini
sesapa yang terasa nak rina bau
pakaila Fresh wkakka
mengarut sudah

nak bagi 200 sebenarnya tapi takde idea kan
tu pasal mengarut lebih

oklah..sampai di sini saja
nak pergi makan free ni
nyam nyam nyam (dah 3 perkataan)

hahaha
baiiiiiiii baiii baiii baiii
(macam dalam cerita shin chan tu, tengok tak?) 

assalammualaikum
^__^











Project Alpha is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS.

0 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top