Saturday, May 15, 2010

Model Lintah

ahahhaa
mati kene saman ngan kak shafa hihihi

dengan beraninye, semalam, kak shafa try lintah ni dekat exhibition di KLCC
lintah tu diletak kat muka untuk merawat resdung
free ok! tapi untuk 3 orang pertama je la~

geli kan..
tabik spring kat kak shafa
kalau rina memang tak sanggupla

lepas ni jangan tekejut tengok wajah kak shafa menjadi lebih beseri-seri ye 
^__^

3 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Ir. Dr. Shafa 15/5/10 7:04 PM  

hahaha...

dlm ati takotsss seyh~ tp layan...
kate ad grup pom2 kt blkg...ngaa~

ilyani 15/5/10 7:26 PM  

eei.. penah dengar ni tp tak penah tgk live lagi.. hehe.. apsal rina tak buat?

Rina (◕‿◕)✿ 16/5/10 3:42 PM  

kak shafa : hihi..mmg hebat. lepas ni leh wat agi kan hehe

ily : aaa..xmampu..comel sgt lintah tu hehe

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top