Monday, October 10, 2011

Bertunang secara pukal

Alhamdulillah
ramai pulak kawan kawan rina yang bertunang tahun ni..
kawan kawan PEP 36 ada 4 orang camtu (ke lebih?)
kawan opis ada sorang
bestfren uniten ada 2 orang (lagi sorang (ke lebih?) bakal menyusul)

ramaikan??
plan ke ape ni?
hehe..


antaranya erien dan jem!
subhanallah..cantik betul kawan kawan rina ni :')

congrates kepada semua..

semoga Allah permudahkan kita semua..
semoga kita dipertemukan jodoh dengan pasangan masing masing
semoga kita dimurahkan rezeki..
semoga kita diperlihara dari perkara yang tidak baik..


amin..



6 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Mr feckry 10/10/11 6:05 AM  

semoga mereka bahagia ke jinjang pelamin

Cik Puan Mimi 10/10/11 9:18 AM  

jam dah tunang?? Alhamdulillah. congrats semua. tak lama lagi welcome to the club orang2 kawen.hehe

~ NANA ~ 10/10/11 10:10 AM  

rina,erin n jem semua pakai peach ek time tunang? hehe

NUNU EERA 10/10/11 10:59 AM  

conratz 4 both of them..comel2 kwn u..

farra8979 10/10/11 2:37 PM  

congrats utk dorang.. sweetnye...

Rina (◕‿◕)✿ 10/10/11 5:55 PM  

mr feckry : aminnn :)

mimi : hehe..puan mimi sila beri tnjuk ajar ;p

nana : a ah kann??? wahh memang kaler pilihan thun 2011 kot ;p

nunu eera : thanks :D

farra : thanks bg pihak dorg hihi

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top